Home Te Koop Appartement 8900 Ieper
Oude Veurnestraat 1B
Kaart

Oude Veurnestraat 1B

8900 Ieper Appartement Te Koop
81.4 m² wonen
81.4 m² perceel
2 slaapkamers

Welkom in de Oude Veurnestraat, op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Ieper. Hier vind je dit klaar-om-in-te-trekken tweeslaapkamerappartement dat geniet van een optimale ligging. Of je nu snel naar het centrum van Ieper wilt of vlot langs de Noorderring de stad uit wilt rijden, deze centrale locatie maakt het mogelijk.

Bij binnenkomst in het appartement leidt de inkomhal naar de verschillende vertrekken. Aan het begin van de rondleiding valt onmiddellijk de ruime en lichte leefruimte op. Hier wordt de dagelijkse routine een stuk aangenamer dankzij het overvloedige natuurlijke licht.

Vervolgens ontdek je de volledig uitgeruste keuken die ook voorzien is van een praktische berging. Voel je vrij om te koken en te experimenteren met recepten in comfort. Bovendien geeft de keuken toegang tot een ruim zonneterras, ideaal om op warme dagen van het zonnetje te genieten.

Terug in de inkomhal leidt de rondleiding naar een apart toilet en een badkamer voorzien van een wastafelmeubel en een bad, perfect voor een moment van ontspanning. Ten slotte zijn er nog twee ruime slaapkamers die je nachtrust optimaal maken.

Maar er is meer. In de kelder van het appartementsgebouw heb je nog een extra berging ter beschikking. Alsof dat nog niet genoeg is, heb je buiten een garagebox met elektriciteit.

Als je op zoek bent naar een kant-en-klaar appartement met een zonnig terras waar je kan genieten van rustige momenten, dan is dit je kans! Twijfel niet en maak snel een afspraak om alle voordelen van dit appartement ter plaatse te ontdekken.

* * *

Oude Veurnestraat 1B - 8900 Ieper - In de Oude Veurnestraat, op een boogscheut van het centrum van Ieper, vinden we dit instapklaar tweeslaapkamerappartement terug. Dankzij de centrale ligging van het appartement ben je in een mum van tijd in het centrum van Ieper, maar ook snel op weg via de Noorderring.
De indeling van het appartement is als volgt: via de inkomhal kunnen we verder naar de verschillende ruimtes. Als eerste treffen we de ruime leefruimte aan die van heel wat licht kan genieten. Aansluitend treffen we de volledig uitgeruste keuken met berging aan. Via de keuken is er ook toegang tot het ruim terras, waar je de hele dag van het zonnetje kan genieten.
Terug in de inkomhal kunnen we verder naar een apart toilet en een badkamer uitgerust met lavabomeubel en bad. Als laatste treffen we nog twee ruime slaapkamers aan. In de kelderverdieping van het appartementsgebouw beschikt het appartement nog over een berging. Hier stopt het niet; buiten is er ook nog een garagebox met elektriciteit.
Ben je op zoek naar een instapklaar appartement en geniet je graag op een zonnig terras van alle rust? Dan is dit je kans! Aarzel niet, leg snel uw afspraak vast en ontdek meer troeven ter plaatse.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 210.000
Kadastraal Inkomen
€ 807
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
81.4 m2
Bewoonbare oppervlakte
81.4 m2
Referentie
8JHTVJ3U3NUO
Makelaar Code
IEPVK2024006
EPC Waarde
214 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240308-0003169611-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€210.000 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com