Home Te Koop Appartement 8900 Ieper
Stoffelstraat 28-4B



immo Kaart

Stoffelstraat 28-4B, 8900 Ieper

Appartement Te Koop in Ieper
177 m² wonen
177 m² perceel

Stoffelstraat 28-4B - 8900 Ieper - Welkom in deze uitnodigende wooneenheid, perfect gelegen aan de rand van Ieper. Dit ruime appartement biedt comfortabele leefruimtes en een scala aan voorzieningen, waardoor het zowel een ideale investering als een heerlijke woonplek is.

Bij binnenkomst wordt u begroet door een verrassend ruime inkomhal, die direct een gevoel van welkom en ruimte uitstraalt. De aparte keuken, voorzien van alle moderne gemakken, biedt een heerlijke ruimte om uw culinaire vaardigheden te ontplooien. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een sfeervol terras, perfect voor ontspannen momenten in de buitenlucht.

De woonkamer is licht en luchtig, met voldoende ruimte om te ontspannen of te entertainen. Twee comfortabele slaapkamers bieden de perfecte privéruimte om tot rust te komen na een lange dag. De badkamer is uitgerust met een lavabo, douche en een luxe ligbad, terwijl een apart toilet het gemak en de functionaliteit van het appartement verder verbetert.

Het appartement wordt compleet gemaakt door de aanwezigheid van een dubbele ondergrondse parkeerplaats, waardoor uw voertuigen veilig en beschermd zijn.

Dit appartement is niet alleen een aantrekkelijke woonruimte, maar ook een slimme investeringsmogelijkheid. Momenteel verhuurd voor €940,14 per maand, biedt het een aantrekkelijk rendement voor investeerders.

Gelegen op wandelafstand van de bruisende Grote Markt van Ieper en dicht bij belangrijke invalswegen, geniet u hier van een perfecte balans tussen rustig wonen en stedelijke bereikbaarheid.

Mis deze kans niet om dit prachtige appartement te ontdekken en te ervaren wat het te bieden heeft. Neem vandaag nog contact op met ERA DOMUS om een bezichtiging te regelen en uw toekomstige thuis of investering veilig te stellen!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 450.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1989
Grond oppervlakte
177 m2
Bewoonbare oppervlakte
177 m2
Referentie
4LXY05ET6NLI
EPC Waarde
214 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20221102-0002714308-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
08 May 2024
€450.000 / ERA Domus
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com