Kaart

1050 Ixelles Appartement
2 slaapkamers
€340.000

Gelegen in de wijk ULB-Solbosch, Ixelles, bevindt zich dit aangename en lichte appartement op de vierde verdieping van een vijf verdiepingen tellend gebouw met lift. Dit prachtige pand, volledig gerenoveerd in 2017 en 2022 met kwaliteitsmaterialen, heeft een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 80m².

Binnenin biedt dit appartement een inkomhal met gepantserde deur en videofonie, en gaat verder naar een royale woonkamer van ongeveer 25m². De hyper-uitgeruste open keuken van 8m² maakt het dagelijkse leven gemakkelijk en geeft je toegang tot het balkon aan de straatzijde.

Het nachtgedeelte bestaat uit twee slaapkamers (13m² en 11m²), die beide toegang hebben tot een terras aan de achterzijde op het zuidwesten, waardoor je kunt genieten van directe toegang tot de tuin zonder inkijk. De woning beschikt ook over een badkamer (met douche, wastafel, en wasmachineaansluiting) en een apart toilet.

Voor extra opslagruimte is er een opbergruimte in de kelder van het gebouw. De elektriciteit in het appartement is volledig conform de normen. De woning heeft een G-energielabel.

Dankzij de ideale locatie van dit appartement, is het echt een ontdekking waard! Het pand wordt momenteel verhuurd. Verzoeken van makelaars worden niet op prijs gesteld.

Bezoek is enkel mogelijk op zaterdagen op afspraak. Voor meer informatie, neem contact op met Cédric via cedric.vanwelden@outlook.com of bel naar 0474621337.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

IXELLES, quartier ULB-Solbosch, au 4ème étage/ 5 avec ascenseur, agréable APPARTEMENT lumineux de ±80m² habitables (2CH/1SDB) entièrement rénové en 2017 et 2022 avec des matériaux de qualité. Il se compose d'un hall d'entrée avec porte blindée et vidéophone, un séjour (±25m²), une cuisine ouverte hyper-équipée (8m²) avec accès au balcon côté rue. Le hall de nuit dessert 2 chambres (13 et 11 m²) avec accès à la terrasse arrière SUD/OUEST côté jardin sans vis-à-vis (5m²), une salle de bains (douche, lavabo, raccordements machine à laver) et une toilette séparée. Cave de rangement au sous-sol. Electricité aux normes. PEB G. Localisation idéale, à découvrir ! Bien actuellement loué.
Agences s'abstenir, merci.

Visites sur rendez-vous uniquement le SAMEDI:
cedric.vanwelden@outlook.com
0474621337

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 340.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1972
Referentie
F6W69MGRJ5EU
EPC Certificaat
20240115-0000667339-01-8
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
28 Mar 2024
€340.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com