Home Te Koop Appartement 1050 Ixelles
Avenue George Bergmann - George Bergmannlaan 128
Kaart

Avenue George Bergmann - George Bergmannlaan 128

1050 Ixelles Appartement Te Koop
85 m² wonen
2 slaapkamers

Dit heldere en mooie 2-slaapkamer appartement ligt op een steenworp afstand van het Bos van Cambre en de Universiteit van Brussel, in een rustige omgeving dicht bij openbaar vervoer en station (tram 94-25 en bus 95, 71 en 72, met het Boondaël station op slechts een halve kilometer afstand).

Het appartement verwelkomt u met een ruime inkom- en nachthal, gevolgd door twee slaapkamers waarvan één uitgerust is met een grote, op maat gemaakte houten kast. De badkamer heeft een comfortabel ligbad en er is een apart toilet. Een opbergruimte biedt extra comfort en de ruime, recent vernieuwde open keuken is volledig uitgerust en beschikt over een bar en wasruimte met plaats voor een wasmachine en droger. Er zijn twee kleine terrassen, een grenzend aan de keuken en een andere aan de achterkant van één van de slaapkamers. Extra bergruimte voor uw schoonmaakuitrusting is ook voorzien, en er is mogelijkheid tot fietsenstalling in de garagehof.

Het appartement is gelegen op de 4e verdieping en kan gemakkelijk bereikt worden dankzij de beschikbare lift. Het woongedeelte en de slaapkamers zijn afgewerkt met parketvloeren. De elektriciteit is volledig vernieuwd en voldoet aan de meest recente normen en het appartement is voorzien van dubbel glas. Een conciërgedienst verzorgt de reiniging van de gemeenschappelijke ruimtes, afval ophaling en diverse diensten voor de bewoners van het gebouw.

Bijkomende belangrijke informatie: het appartement is momenteel bewoond en verhuurd. Voor meer informatie hierover kan u contact opnemen via privé bericht. De gemeenschappelijke kosten (water en verwarming) bedragen ongeveer €150, zonder reservefonds.

Bezoeken zijn mogelijk op afspraak. Contacteer me via email op ocauchie@gmail.com of bel op het nummer 0473/265817.

* * *

Avenue George Bergmann - George Bergmannlaan 128 - 1050 Ixelles -
Bel appartement lumineux de 2 chambres à deux pas du Bois de la Cambre et de l'ULB, au calme et à proximité des transports en communs ainsi que d’une gare (tram 94-25 et bus 95, 71 et 72, gare de Boondaël à 500m).

Grand hall d'entrée et de nuit, 2 chambres dont une avec grande armoire en bois sur mesure, salle de bain avec baignoire, toilette séparée, local de rangement, grande cuisine récente full équipée ouverte sur le salon avec coin bar, avec coin buanderie et emplacement pour machine à laver et un séchoir, 2 petites terrasses (une donnant sur la cuisine, 1 donnant à l'arrière dans une des deux chambres), petit emplacement pour rangement balais, aspirateur, etc, emplacement vélo possible dans la cour des garages.

Informations diverses: 4ème étage avec ascenseur. Parquet dans le salon et les chambres. Electricité entièrement refaite et remise aux normes. Double vitrage. Service de conciergerie (nettoyage des communs, service poubelles, divers services aux habitants de l'immeuble).

PEB: D+
ELECTRICITE CONFORME

Info Importante: Appartement actuellement occupé/loué (+ d'infos en pv)

Charges communes - provisions (eau et chauffage) environ 150€ sans fond de réserve

Visites sur rdv.
Mail: ocauchie@gmail.com
Tel: 0473/265817

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 379.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1954
Bewoonbare oppervlakte
85 m2
Referentie
Q1XIFR6NYTM4
EPC Waarde
159 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20231023-0000370940-02-6
Prijs Geschiedenis
28 Mar 2024
€379.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com