Home Te Koop Appartement 1050 Ixelles
Rue Ernest Solvay - Ernest Solvaystraat 2
Kaart

Rue Ernest Solvay - Ernest Solvaystraat 2

1050 Ixelles Appartement Te Koop
3 slaapkamers

Gelegen in de sfeervolle buurt van Saint Boniface, bieden wij u dit schitterende, lichte appartement aan. Gevestigd in een gebouw van slechts drie verdiepingen, biedt het pand een ruimtelijk gevoel en een rustige omgeving. Het appartement beschikt over een open keuken die naadloos aansluit op een prachtige woon- en eetkamer. Hier kunt u heerlijk ontspannen of gasten entertainen in een stijlvolle setting.

Het appartement beschikt over drie mooie slaapkamers, met de mogelijkheid om een van deze kamers als kantoor te gebruiken - ideaal voor thuiswerkers. Bovendien zijn er twee douchekamers en twee aparte toiletten aanwezig, wat uw ochtendroutine zeker zal vergemakkelijken. Een handige wasruimte maakt het interieur compleet.

Klinkt dit als uw droomwoning? Neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen contact op via telefoonnummer 0475660876. We verzoeken makelaars vriendelijk om niet te reageren.

* * *

Rue Ernest Solvay - Ernest Solvaystraat 2 - 1050 Ixelles - Saint Boniface, lumineux appartement dans un immeuble de 3 étages, cuisine ouverte sur un beau salon et salle salle a manger, 3 belles chambres, possibilité de faire un bureau, deux salles de douches, deux toilettes, coin buanderie. Pour visites&info Tel 0475660876
Agences S'abstenir s.v.p. !!!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 520.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
-MS2J96AFU9X
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
28 Mar 2024
€520.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com