Home Te Koop Appartement 8870 Izegem
Kortrijksestraat 96
Kaart

Kortrijksestraat 96

8870 Izegem Appartement Te Koop
105.85 m² wonen
105.85 m² perceel
2 slaapkamers

Dit fijne twee-slaapkamerappartement, op een steenworp afstand van het bruisende centrum Izegem, biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en energiezuinig leven, dankzij het lage E-peil. Je dagelijkse leven wordt verrijkt door een ruim terras, waar je optimaal kunt genieten van de frisse buitenlucht. De leefruimte baadt in het natuurlijke licht, en het beste? Je kunt zelf nog alle afwerkingen kiezen!

Het moderne woonproject, de perfecte keuze voor jonge en actieve mensen, introduceert een volledig nieuwe wijk, met zowel huizen als appartementen. Het is rustig gelegen, maar toch dicht bij het centrum. In de omgeving vind je alles wat je nodig hebt: winkels, openbaar vervoer en scholen zijn allemaal binnen handbereik.

Bij binnenkomst verwelkomt de ruime inkomhal je met een apart gastentoilet. De eerste slaapkamer ligt naast de badkamer, uitgerust met inloopdouche, wastafel en badkamermeubilair, waarvoor nog een afwerkingsbudget van €2.200 is voorzien. Er is ook nog een tweede ruime slaapkamer.

Vanuit de inkomhal bereik je de lichte woonruimte die naadloos overgaat in de open keuken, die je naar eigen smaak kunt kiezen (ter waarde van €7.260). Extra opbergruimte vind je in de twee ruime bergingen met wateraansluiting.

Tijdens de zomeravonden geniet je volop op het zonnige terras met uitzicht op de binnentuin en straat. Je hebt zelfs nog de mogelijkheid om de vloer zelf te kiezen. Onder bepaalde voorwaarden kun je bovendien profiteren van een verlaagd BTW-tarief.

Je kunt dit appartement ook casco aankopen, waardoor je volledige vrijheid hebt in de keuze van afwerking. De prijs zal hiervoor worden herrekend.

Wees er snel bij en maak je afspraak! Ervaar zelf hoe geweldig het is om te wonen in dit modern appartement nabij centrum Izegem.

* * *

Kortrijksestraat 96 - 8870 Izegem - Dit twee-slaapkamerappartement op wandelafstand van centrum Izegem beschikt over een laag E-peil en mooi en ruim terras. De leefruimte beschikt over een natuurlijke lichtinval en alle afwerkingen kunnen nog gekozen worden.
Het modern woonproject is ideaal voor jonge en actieve mensen, en bestaat uit een volledig nieuwe wijk met zowel woningen als appartementen. Rustig, maar tegelijk dicht bij het centrum. Alles wat u praktisch nodig heeft is gemakkelijk te vinden in de ruime omgeving. Winkels, openbaar vervoer en scholen bevinden zich in een kleine straal rond de verkaveling.
Bij het binnentreden komt u terecht in de ruime inkomhal met apart gastentoilet. Vervolgens treffen we de eerste slaapkamer aan met daarnaast de badkamer voorzien van inloopdouche met wastafel en badkamer meubilair (Hiervoor is er nog een afwerkingsbudget voorzien van €2.200,00 ). Verder is er nog een tweede ruime slaapkamer.
Via de inkomhal betreden we de lichtrijke leefruimte met aansluitend de open keuken die u vrij kan kiezen ter waarde van €7.260,00. Ook zijn er 2 ruime bergingen aanwezig voorzien van wateraansluiting.
Tijdens de zomeravonden kan u volop genieten op de zongerichte terras die uitzicht biedt op de binnentuin en straatzijde. De vloer kunt u ook nog vrij kiezen.
Daarenboven kunt u onder bepaalde voorwaarden genieten van een verlaagd BTW-tarief.
Dit appartement kan ook casco aangekocht worden, waardoor u de volledige vrijheid hebt qua keuze in afwerking! De prijs zal hiervoor herrekend worden.
Wees snel en maak uw afspraak!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 240.000
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
105.85 m2
Bewoonbare oppervlakte
105.85 m2
Referentie
PUGFV41UCN00
Makelaar Code
IZE2021VK076
EPC Certificaat
EPB conform nieuwbouw
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
01 Feb 2024
€240.000 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com