Home Te Koop Appartement 8870 Izegem
Kokelarestraat 11
Kaart

Kokelarestraat 11

8870 Izegem Appartement Te Koop
105.41 m² wonen
3 slaapkamers

Kom helemaal tot rust in het groene hart van 'Residentie Bosmolens'. Hier geniet je van de rust en stilte van de natuur, terwijl je toch vlot bereikbaar blijft. Dit prachtige nieuwbouw appartement met drie slaapkamers is uniek omdat het wordt verkocht onder registratierecht van 3 of 12%, niet de gebruikelijke 21% btw.

Betreed het appartement via een gastvrije inkomhal die leidt naar een lichtrijke leefruimte. De open keuken is volledig uitgerust en er is ook een praktische berging/wasplaats beschikbaar. De comfortabele badkamer is voorzien van een ligbad en badmeubel en het appartement telt drie slaapkamers. Ontspan op het terras met een kopje koffie of een goed boek.

Wat dit aanbod extra aantrekkelijk maakt, is dat een ondergrondse parkeerplaats in de prijs is inbegrepen. Daarbovenop kun je heerlijk wandelen in de mooi aangelegde centrale tuin van het complex en ligt het beroemde provinciale domein Wallemote-Wolvenhof op slechts 200 meter afstand.

De 'Residentie Bosmolens' staat synoniem met comfortabel wonen. De appartementen zijn ruim, bieden alle moderne gemakken en zijn afgewerkt tot in de puntjes. Meer nog, de residentie voldoet aan de strengste eisen wat betreft isolatie, ventilatie en energiezuinigheid.

Nog meer weten? Neem contact met ons op via 056 96 08 00 of stuur een mail naar info@property-vastgoed.be. Je droomappartement is slechts één telefoontje van je vandaan!

* * *

1. Welke belasting is van toepassing bij aankoop van dit appartement?
Antwoord: De aankoop valt onder het registratierecht van 3 of 12%, geen 21% BTW.

2. Hoeveel slaapkamers heeft het appartement en wat zijn de andere kenmerken van deze woning?
Antwoord: Het appartement heeft 3 slaapkamers, een inkomhal, een lichtrijke leefruimte met een volledig geïnstalleerde open keuken, een berging/wasplaats, een badkamer voorzien van bad en badkamermeubel, en een terras. Het heeft ook een extra ondergrondse staanplaats inbegrepen in de prijs.

3. Wat zijn de omgevingskenmerken van 'Residentie Bosmolens'?
Antwoord: 'Residentie Bosmolens' is gelegen in een groene en rustige omgeving, dichtbij het provinciedomein Wallemote-Wolvenhof. Het is op wandelafstand van het centrum en alle nodige voorzieningen.

4. Houdt 'Residentie Bosmolens' rekening met isolatie, ventilatie en energiezuinigheid?
Antwoord: Ja, 'Residentie Bosmolens' voldoet aan strikte eisen en normen inzake isolatie, ventilatie en energiezuinigheid.

5. Hoe kan ik contact opnemen voor meer informatie over het nieuwbouwproject?
Antwoord: Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 056 96 08 00 of via info@property-vastgoed.be.

* * *

Kokelarestraat 11 - 8870 Izegem - Rustig vertoeven in een groene omgeving maar toch goed bereikbaar wonen? 'Residentie Bosmolens' gunt u het beste van beide werelden!

Nieuwbouw appartement met 3 slaapkamers te koop ONDER REGISTRATIERECHT van 3 of 12% (GEEN 21% BTW).

Indeling: Inkomhal, lichtrijke leefruimte met volledig geïnstalleerde open keuken, berging/wasplaats, badkamer voorzien van bad en badkamermeubel, 3 slaapkamers en een terras.

Extra ondergrondse autostaanplaats kan bijgekocht worden.

Dit prachtig nieuwbouwproject geniet van een mooi aangelegde centrale tuin en ligt op wandelafstand van het centrum en alle nodige voorzieningen. Door de groene omgeving woont u hier in alle rust en stilte in een buurt die voelt als thuiskomen. Het befaamde provinciedomein Wallemote-Wolvenhof, waar u mooie wandelingen kunt maken, ligt slechts op ca. 200 meter verwijderd.

Vergeet alle drukte en kom thuis in een oase van rust! De ideale plek om te ontspannen, met de kinderen buiten te spelen of met de hond te gaan wandelen.

Behalve de toplocatie genieten de bewoners van ruime appartementen met alle moderne comfort en een hoge afwerkingsgraad. Tegelijk voldoet 'Residentie Bosmolens' aan de strikte eisen en normen inzake isolatie, ventilatie en energiezuinigheid. De private ondergrondse parking is bereikbaar via een centrale ingang.

Voor meer informatie contacteer ons via 056 96 08 00 of via info@property-vastgoed.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Kadastraal Inkomen
€ 837
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
105.41 m2
Referentie
EUCWKNNW0XLN
Makelaar Code
3849
EPC Waarde
36 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
4-D-1246;1246;1248,1288
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2024
€299.000 / --
04 Feb 2024
€330.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com