Kaart

Varsenareweg 33A

8490 Jabbeke Appartement Te Koop
34 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek de luxe gevoel van een vakantie in uw eigen vakantiewoning die plaats biedt aan vijf personen, gelegen op het idyllische domein "Klein Strand" in Jabbeke. Deze locatie verwent u niet alleen met een uitstekende bereikbaarheid via de E40, maar ook met een scala aan recreatieve mogelijkheden. Van waterskiën en vissen tot petanque spelen, tot een plons in de uitnodigende zwemvijver met kinderbad en glijbaan, u vindt het er allemaal.

Geniet van de ongerepte stukken groene natuur van het Brugse Ommeland, dat wandelaars en fietsliefhebbers een paradijs op aarde belooft. De vakantiewoning zelf is uitgerust met alle moderne gemakken, zoals wifi, een flatscreen TV en een gezellig terras. De indeling bestaat uit een woonkamer met een eethoek, een volledig uitgeruste, moderne keuken, een douche kamer met wastafel en toilet en twee comfortabele slaapkamers (één met een dubbel bed en een kamer met een 3-hoogslaper).

Of u nu wilt genieten van de stralende zon op het terras of in de tuin, er is voldoende ruimte om te ontspannen. Dankzij de overvloedige parkeermogelijkheden op het domein, hoeft u zich nooit zorgen te maken over parkeerproblemen. Als trotse eigenaar van deze prachtige vakantiewoning krijgt u toegang tot een handig boekingssysteem, zodat u altijd kunt zien wanneer uw woning verhuurd is.

Het beste deel? U bent altijd welkom in uw eigen vakantiewoning en u geniet jaarlijks van een week gratis verblijf in een andere Holiday Suite naar keuze. Wat is er beter dan nog meer van het leven genieten? Plan vandaag nog uw bezoek door contact met ons op te nemen via info@excellent-vastgoed.be of 09 380 09 74.

* * *

Varsenareweg 33A - 8490 Jabbeke - Deze luxueuze vakantiewoning voor 5 personen, gelegen op het domein "Klein Strand" te Jabbeke heeft een sublieme ligging en vlotte aansluiting op de E40.
Op het domein kan u leren waterskiën, vissen, petanquen of geniet u van ongekende waterpret in de grote zwemvijver met kinderbad en glijbaan.
De omliggende stukken groene natuur van het Brugse Ommeland zijn een paradijs voor wandelaars en fietsers.
De vakantiewoning is uitgerust met wifi, flatscreen TV en terras en heeft volgende indeling: woonkamer met eethoek en volledig uitgeruste, moderne keuken, douche kamer met wastafel en toilet en 2 slaapkamers (1x dubbel bed + 1x 3-hoogslaper)
Genieten van de zon kan zowel op het terras als in de tuin, parking is er in overvloed op het domein.
Als trotse eigenaar van deze prachtige vakantiewoning krijgt u toegang tot het boekingssysteem, zo weet u precies wanneer deze verhuurd is.
U bent zelf altijd welkom in uw eigen vakantiewoning én bovendien geniet u jaarlijks van een week gratis verblijf in een andere Holiday Suite naar keuze.
Klaar om nog meer van het leven te genieten? Contacteer ons via info@excellent-vastgoed.be of 09 380 09 74 om een bezoek in te plannen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 159.000
Kadastraal Inkomen
€ 523
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2016
Bewoonbare oppervlakte
34 m2
Referentie
4Y0BW9W4Q9A6
Makelaar Code
3665
EPC Waarde
91 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20240228-0003152204-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Gebied voor verblijfsrecreatie
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€159.000 / Excellent Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com