Home Te Koop Appartement 1350 Jauche
Avenue albert drossart 22
Kaart

Avenue albert drossart 22

1350 Jauche Appartement Te Koop
97 m² wonen
110 m² perceel
2 slaapkamers

Ontdek dit charmante gelijkvloers appartement dat een comfortabele en functionele leefruimte biedt. Het beschikt over een lichte woonkamer met een volledig uitgeruste open keuken om zorgeloos te genieten van gezellige momenten. Bij binnenkomst vindt u een inkomhal met garderobe die directe toegang geeft tot een privéterras met een kleine tuin; de ideale plek voor ontspanning. Daarnaast is er ook een eigen kelder beschikbaar.

Het appartement telt twee slaapkamers (13 en 15 m²) en een badkamer met douche en wastafel. Er is een afzonderlijk toilet aanwezig. Op technisch vlak is het appartement uitgerust met stadsverwarming op gas, dubbele beglazing in PVC en een gekeurde tweevoudige elektriciteitsmeter.

Wat de locatie betreft, ligt dit appartement ideaal dichtbij allerlei voorzieningen. Winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer zijn gemakkelijk bereikbaar. Een belangrijke opmerking: er zijn momenteel plannen voor grote renovatiewerken.

Met een energieprestatiecertificaat niveau C en 244 kWh/m2 per jaar, scoort deze woning goed op het gebied van energie-efficiëntie.

Grijp deze unieke kans om een gelijkvloers appartement te bezitten met een eigen terras op een gewilde locatie. Neem voor meer informatie of om een bezoek te regelen vandaag nog contact met ons op via 0497/40.99.81.

* * *

1. V: Hoe is de indeling van dit appartement?
A: Het appartement heeft een lichte woonkamer met een open keuken. Er zijn twee slaapkamers met respectievelijk 13 en 15 vierkante meter. Daarnaast heeft het appartement een badkamer met douche en wastafel, een apart toilet, een inkomhal met vestiaire en een eigen kelder.

2. V: Welke buitenruimte is er bij dit appartement?
A: Het appartement heeft directe toegang tot een privéterras en een kleine tuin waar u in alle rust kunt ontspannen.

3. V: Wat voor werkzaamheden staan er gepland voor dit appartement?
A: Er zijn procedures aan de gang voor een aantal grote renovatiewerkzaamheden aan dit appartement.

4. V: Wat zijn de technische kenmerken van dit appartement?
A: Het appartement heeft stadsverwarming op gas, dubbele beglazing in PVC raamkozijnen en een goedgekeurde elektrische meter met dag- en nachttarief.

5. V: Hoe is de locatie van dit appartement?
A: Het appartement is ideaal gelegen nabij alle voorzieningen. Winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer zijn gemakkelijk te bereiken.

* * *

Avenue albert drossart 22 - 1350 Jauche - Ce charmant appartement rez-de-chaussée vous offre un espace de vie confortable et fonctionnel. Vous trouverez un séjour lumineux avec une cuisine ouverte équipée, offrant un espace de vie convivial. Hall d'entrée avec vestiaire. Accès direct sur une terrasse privative avec petit jardin, idéal pour les moments de détente et une cave privative.

Deux chambres (13 et 15 m²), et une salle de bain avec douche et évier, wc séparé.
Au niveau technique, CC gaz de ville, châssis DV PVC, compteur électrique bi-horaire réceptionné.
Idéalement situé, cet appartement bénéficie d'un emplacement privilégié à proximité de toutes les commodités. Les boutiques, restaurants, écoles et transports en commun sont facilement accessibles.
Procédures en cours pour de gros travaux de rénovations...
PEB C - 244 kWh/m2.an - 28 750 kWh/an - 20130619017200

Ne manquez pas cette occasion unique de posséder un appartement au rez-de-chaussée avec terrasse privative dans un emplacement recherché. Pour plus d'informations ou pour organiser une visite, veuillez nous contacter dès aujourd'hui au 0497/40.99.81

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 199.000
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
110 m2
Bewoonbare oppervlakte
97 m2
Referentie
00H1J86NU8ZG
Makelaar Code
57219
Prijs Geschiedenis
09 Feb 2024
€199.000 / We Invest
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com