Home Appartement 1910 Kampenhout
Stationsstraat 13-5
Kaart

Stationsstraat 13-5

1910 Kampenhout Appartement
80 m² wonen
2 slaapkamers
€289.000

Dit energiezuinige en instapklare duplexappartement ligt in het hart van Kampenhout en straalt dankzij de vele ramen een zee van licht uit. Het appartement is uitgerust met zonnepanelen, waardoor het een A-label energieclassificatie heeft. Of u nu op zoek bent naar een woning voor uzelf of een lucratieve investering, dit appartement is een perfecte keuze.

Het appartement bevindt zich in een gezellig kleinschalig gebouw dat slechts vijf wooneenheden telt, wat resulteert in minimale gemeenschappelijke kosten. De eerste verdieping van ongeveer 45 vierkante meter bestaat uit een inkomhal, een apart toilet, een ruime woonkamer van ongeveer 40 vierkante meter met een open plan keuken en een klein terras aan de voorkant. Een handige opbergruimte onder de trap zorgt voor extra opslagruimte.

De tweede verdieping, eveneens ongeveer 45 vierkante meter, biedt een nachthal, twee ruime slaapkamers van ongeveer 11 vierkante meter, een royale badkamer met inloopdouche, ligbad, wastafel in meubel en een toilet. Ook bevinden zich hier een aparte wasruimte en een apart CV lokaal met een gascondensatie verwarmingssysteem. Een extra bergingskelder is ook inbegrepen.

Er zijn verschillende opties beschikbaar voor parkeergelegenheid: u kunt kiezen voor één parkeerplaats, twee naastgelegen parkeerplaatsen of een dubbele garagebox. Let wel, de aankoop van minstens één parkeerplaats is verplicht. De kosten van de basisakte van 950 euro zijn voor rekening van de koper.

Het gebouw voldoet aan alle veiligheidsnormen, inclusief asbestveiligheid, en er is geen renovatieverplichting. Alle meters zijn individueel, wat het beheer vergemakkelijkt. Dit is het ideale en toekomstgerichte appartement, zowel voor eigen bewoning als verhuur. Indien gewenst kunnen wij uw eigendom volledig beheren bij verhuur. Vraag naar onze voorwaarden!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Stationsstraat 13-5 - 1910 Kampenhout - Pal in het centrum van Kampenhout - ENERGIEZUINIG (A-label) en instapklaar duplexappartement met 2 slaapkamers en heel veel lichtinval. Voorzien van ZONNEPANELEN. Ideaal appartement voor eigen bewoning of als investering. In een klein gebouw met maar 5 appartementen en dus weinig gemeenschappelijke kosten. 1ste verdieping - +/- 45m² inkomhal, apart toilet, ruime woonkamer (+/-40m²) met open plan ingerichte keuken, toegang tot mooi terras vooraan (+/- 5m²) en veel ramen die zorgen voor mooie lichtinval, kleine berging onder de trap. 2de verdieping - +/- 45m² nachthall, 2 ruime slaapkamers (+/- 11m²), heel ruime badkamer met inloopdouche, ligbad, wastafel in meubel en wc, aparte wasplaats, apart CV lokaal (cv met gas condensatie). Ondergronds: Bergingskelder (K5). Mogelijkheid tot aankoop van ofwel 1 parkeerplaats (19.0000€) ofwel 2 naastgelegen parkeerplaatsen (37.500€) ofwel dubbele garagebox (49.000€). Er dient minstens 1 parking aangekocht te worden. Ten laste van de koper is het aandeel in de kosten van de basisakte (950€). Waterinfo : Gebouw en perceelscore: A Geen renovatieverplichting (A-label) - asbestveilig - elektriciteit conform - alle tellers zijn individueel. Uw ideaal en toekomstbestendig appartement voor zowel eigen bewoning als verhuur! Zorgeloos verhuren? Wij beheren uw eigendom in verhuur van A tot Z - vraag naar onze voorwaarden!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 289.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2010
Bewoonbare oppervlakte
80 m2
Referentie
S0RWHEC4W18B
Makelaar Code
356258
EPC Waarde
85 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
2354045
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€289.000 / Ifac Service
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com