Home Te Koop Appartement 2950 Kapellen
Koningin Astridlaan



immo Kaart

Koningin Astridlaan , 2950 Kapellen

Appartement Te Koop in Kapellen
2 slaapkamers

Koningin Astridlaan - 2950 Kapellen - INDELING Stijlvolle, ruime inkomhal op marmeren vloer, voorzien van praktische vestiairekasten. Apart gastentoilet met handenwasser in dezelfde stijl. Gezellige, lichte leefruimte op parketvloer, bestaande uit een eetkamer vooraan en een zithoek met bibliotheekkast aan de achterzijde, voorzien van een prachtige open haard in Franse steen. Het ruime terras over de gehele breedte, bereikbaar via een schuifdeur over de gehele breedte, zorgt ervoor dat het terras volledig mee geïntegreerd wordt in het leefgedeelte. Vanop het terras, uitgerust met automatische zonneluifel en terrasverwarmer, kan je heel het jaar door vanop de eerste rij genieten van alle prachtige kleuren die de tuin biedt gedurende de 4 seizoenen. De uitgebreide keuken met ontbijthoek, voorzien van TV-aansluiting, is eveneens volledig vernieuwd en uitgerust met Miele apparatuur : een grote, ingebouwde koelkast, aparte diepvries, heteluchtoven, stoomoven en microgolfoven, apothekerskast, vaatwasser, wijnkoeler, inductie kookplaat met bijhorende dampkap, aparte friteuse, dubbele spoelbak, voldoende kastruimte en afgewerkt met een granieten werkblad. Vanuit de keuken heb je tevens een 2e, klein terras achteraan met praktische bergkast. Het slaapgedeelte is rustig afgeschermd van de woonruimte en bereikbaar via de nachthal, voorzien van ingebouwde schoenkasten. Master bedroom ca. 20m² op parketvloer, voorzien van 4-ledige inbouwkast, met aansluitend een eigen badkamer, volledig in marmer, voorzien van ligbad, aparte douche, lavabo, bidet en toilet. 2e slaapkamer ca. 15m² eveneens op parketvloer, voorzien van 8-delige inbouwkast, bureau en data-voorziening. Ook de 2e slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer, uitgerust met lavabo, glazen douche, toilet en handige inbouwkasten voor wasmachine en droogkast. GARAGE: In de parkeergarage onder het gebouw is er een eigen parkeerplaats en een grote, aparte bergruimte ca. 16m², voorzien van elektriciteit. Deze zijn beide samen verplicht bij aan te kopen voor 30.000€. BIJZONDERHEDEN - Verwarming dmv warmtepomp : 4 airco’s (2 in de slaapkamers, 1 in de living en 1 in de keuken). Extra vloerverwarming in de woonkamer.
- Alle ramen zijn vernieuwd : aluminium ramen (Reynaers) met dubbel glas, zonwerend glas aan de terraszijde. Verder zijn er electrische rolluiken aande woonkamer en de keuken. De op maat gemaakte gordijen blijven aanwezig bij verkoop.
- Elektriciteit volledig conform
- Energiezuinig appartement.Totale maandelijkse energiefactuur slechts 212 €/mnd
- Zéér veilig appartement met uitgebreid alarmsysteem : zowel bewegingssensoren als contacten op de deuren. Gepantserde inkomdeur.
- Maandelijkse vaste kosten voor syndicus, lift, poetsdienst, verzekering, tuinonderhoud, huisvuilophaling, concierge... : ca. 330 €/mnd. Hier zit ook het privé verbruik water inbegrepen.
- Aparte bergruimte in de kelder (ca. 16 m²) voorzien van elektriciteit en een parkeerplaats in de parkeergarage onderaan verplicht bij aan te kopen voor 30.000 euro.
- Deze verkoop betreft appartement nr 63b6

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 495.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.608
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1981
Referentie
OI647SD9W7PL
Makelaar Code
2950TK.0024
EPC Certificaat
0001306225
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
02 May 2022
€495.000 / Neys Immo
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com