Kaart

Kerkstraat 73-8

2460 Kasterlee Appartement Te Koop
146 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek dit prachtig onderhouden luxe duplexappartement in het moderne 'Hof van Maurits' project. Gelegen in een ideale omgeving, op loopafstand van scholen, buurtwinkels en het treinstation, biedt dit appartement een uitstekende verbinding met zowel Antwerpen (30 minuten met de trein) als Brussel (60 minuten directe verbinding). Bovendien is de E34 Antwerpen-Eindhoven snelweg gemakkelijk bereikbaar, en Tielen is rijk aan groene ruimtes en natuurschoon.

Dit ruime appartement van ongeveer 146m² is stijlvol afgewerkt met hoogwaardige materialen. Het beschikt over een prachtige open woonruimte met keuken, die door het hoge plafond een bijzonder aangenaam gevoel geeft. De grote ramen laten veel licht binnen en geven toegang tot één van de drie terrassen.

De luxe keuken is voorzien van ingebouwde kasten en alle denkbare apparatuur, waaronder een stoomoven, combi oven, inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast met vriesvak en een werkblad in composiet. Naast de keuken bevindt zich een handige wasruimte met aansluiting voor een wasmachine en droger.

Het appartement heeft twee slaapkamers op de benedenverdieping, een inkomhal, een gang met kastenwand en een badkamer met regendouche. Vanuit één van de slaapkamers heb je toegang tot een zuidgericht terras aan de straatkant. Een moderne trap leidt naar de bovenverdieping met de hoofdslaapkamer, de hoofdbadkamer met ligbad en het derde terras.

Extra functies zoals vloerverwarming, elektrische verduistering van veluxramen en ingebouwde kasten geven dit appartement een unieke touch. Bovendien zijn er twee ondergrondse parkeerplaatsen en een ruime kelderberging inbegrepen. En als bonus is er een eigen privé moestuintje!

* * *

Kerkstraat 73-8 - 2460 Kasterlee - Perfect onderhouden luxe duplexappartement in het eigentijdse project 'Hof van Maurits'

Het gebouw is prima gelegen op wandelafstand van scholen en buurtwinkels maar ook van het treinstation. Op een half uurtje spoor je naar het centrum van Antwerpen en er is een rechtstreekse verbinding naar Brussel (60'). Ook de oprit van de E34 Antwerpen-Eindhoven is vlot en snel bereikbaar. Tielen biedt ook veel groen en natuurpracht (De Balderij, De Hoge Rielen, etc.).

Het duplexappartement is ca. 146m² groot en is smaakvol afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen.

Blikvanger is de schitterende leefruimte met open keuken. Dankzij het hoge plafond heb je hier een bijzonder fijn gevoel. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval en je hebt toegang tot één van de drie terrassen.

De eetkeuken is een pareltje met ingemaakte kasten en alle denkbare toestellen (stoomoven, combi oven, inductiekookplaat, vaatwasser, ijskast met vriesvak, werkblad in composite, dampkap). Vlak naast de keuken ligt de wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Nog op de benedenverdieping zijn er twee slaapkamers, een inkomhal en gang met een kastenwand en een badkamer met regendouche. Via één van de slaapkamers heb je toegang tot het zuidgerichte terras aan de straatzijde.

Via de moderne trap bereik je de verdieping met de masterbedroom, de hoofdbadkamer met ligbad en het derde terras.

De vele extra's maken dit appartement uniek:
- vloerverwarming
- verduistering veluxramen elektrisch
- vele ingemaakte kasten en maatwerk

Bij dit appartement horen 2 ondergrondse parkeerplaatsen en een ruime kelderberging.

En als kers op de taart is er een eigen privatief moestuintje!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 519.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2017
Bewoonbare oppervlakte
146 m2
Referentie
JJ--JSJQUOSF
Makelaar Code
5955485
EPC Waarde
112 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
13017-G-2013_3431/EP07464/A001/D01/SD009
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€519.000 / Domestic Makelaars
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com