Home Appartement 3010 Kessel-Lo
Gemeenteplein 23
Kaart

Gemeenteplein 23

3010 Kessel-Lo Appartement
51 m² wonen
1 slaapkamers
€249.000

Ontdek dit sfeervolle gelijkvloerse appartement, een toevluchtsoord van comfort en gemak. Hier wacht een lichtrijke leefruimte op je, aangevuld met een volledig ingerichte open keuken. Er is één slaapkamer, perfect voor een stel of een jonge professional, en de badkamer is uitgerust met een lavabo, douche en toilet.

Geniet in de gemeenschappelijke tuin die op het zuiden is gericht van ontspannende momenten in de zon. Een bijkomend voordeel van deze flat is de onverslaanbare locatie. Het ligt op een steenworp afstand van zowel het station als het bruisende centrum van Leuven. Natuurliefhebbers zullen het waarderen dat het Provinciaal Domein en Park Heuvelhof vlakbij zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op via 016 229 228 of stuur een mail naar office@connect-immo.be om een afspraak te maken en dit unieke pand zelf te ontdekken.

Met een EPC van 178 kWh/m² en een label B, getuigt dit appartement van energie-efficiëntie. De aanduidingen Wg-Gdv-Gvkr-Gvv verzekeren dat alle vereiste bouw- en woontechnische normen zijn nageleefd.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Gemeenteplein 23 - 3010 Kessel-Lo - Dit gezellige appartement op de gelijkvloerse verdieping biedt alle comfort dat je nodig hebt. De flat heeft een lichtrijke leefruimte, een geïnstalleerde open keuken, één slaapkamer en een badkamer voorzien van een lavabo, douche en toilet.

Het appartement beschikt ook over een gemeenschappelijke zuid gerichte tuin, waar je heerlijk kan ontspannen en genieten van de zon. De ligging is uitstekend, op een steenworp van het station en het bruisende centrum van Leuven. Bovendien bevindt het appartement zich vlakbij het prachtige Provinciaal Domein en Park Heuvelhof, waardoor je altijd dicht bij de natuur bent.
Interesse? Maak vandaag nog uw afspraak op 016 229 228 of mail ons office@connect-immo.be

EPC: 178 kWh/m² - 2570026 - Label B
Wg-Gdv-Gvkr-Gvv

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 249.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
51 m2
Referentie
TTBI9W3-QTNQ
Makelaar Code
793-5916009
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€249.000 / C21 Connect
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com