Home Te Koop Appartement 3010 Kessel-Lo
Guido Gezellelaan 7-12
Kaart

Guido Gezellelaan 7-12

3010 Kessel-Lo Appartement Te Koop
75 m² wonen
2 slaapkamers

Op zoek naar een rustige, goed gelegen woning in de Belle Vue regio van Kessel-Lo? Overweeg dan zeker dit charmante 3-gevel appartement. Dit nette pand ligt op de eerste verdieping van een gebouw in een autoluwe straat, grenzend aan park Michotte en de Belle-Vue. Zowel het station als het centrum van Leuven zijn vlot te bereiken op wandel- en fietsafstand.

Het appartement werd gedeeltelijk gerenoveerd in 2008 met de installatie van een nieuwe badkamer, keuken en ramen, hoewel er nog wat extra opfriswerk vereist is. De indeling is praktisch met onder andere een centrale inkomhal, een gezellige leef- en eetruimte voorzien van parket en openhaard, een ingerichte keuken, twee slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel. Absoluut pluspunt zijn de twee overdekte terrassen die verbonden zijn aan de keuken en slaapkamer. Vanuit elke ruimte kunt u genieten van een mooi uitzicht en natuurlijke lichtinval.

Verdere kenmerken van het appartement zijn PVC dubbelglas ramen, videofoon, lift en fietsenstalling. Recent werden er ook nog enkele renovaties aan het gebouw uitgevoerd, zoals de gevel, LED-verlichting, de inkomhal, de lift en dakisolatie. Maandelijks dient u rekening te houden met gemeenschappelijke kosten van ongeveer €125, exclusief water en verwarming (aardgas). Een kelder op de -1 verdieping is inbegrepen in de prijs, een garagebox kan extra aangekocht worden voor €26.000.

De ligging is optimaal voor zowel privé- als openbaar vervoer, fietsnetwerken, een bushalte op 30m en de nabijheid van de E40 oprit op slechts 2,5km afstand. De winkelzone Tiensesteenweg, met onder andere een Colruyt, slager, bakker, diverse (afhaal)restaurants, nachtwinkel en apotheek, ligt binnen een straal van 1km. Ook de Koning Albertlaan met zijn Carrefour, bakker, dokters, apotheek en strijkatelier is vlakbij. Tal van sportfaciliteiten, scholen, een crèche en het centrum van Leuven liggen allemaal op wandelafstand, net zoals enkele mooie wandelparken.

Dit appartement is ideaal voor wie op zoek is naar een aangename woonervaring vlakbij Leuven, maar ook voor vastgoedinvesteerders die kunnen rekenen op een rendement van ongeveer €780 per maand + kosten. Voor meer informatie kunt u bij ons terecht via mail.

* * *

Guido Gezellelaan 7-12 - 3010 Kessel-Lo - Mooie gelegenheid om op een rustige en goede ligging te wonen in Kessel-Lo (Belle Vue regio). 3 gevel-appartement op eerste verdiep met 2 kamers, garage en kelder. Keurig gebouw in verkeersluwe straat vlakbij park Michotte en de Belle-Vue, op korte wandel- en fietsafstand van Leuven-station en centrum! In 2008 deels opgefrist met o.a. nieuwe badkamer, keuken en ramen. Verdere opfrissing is nodig. Praktisch ingericht: centrale inkomhal/nachthal, leefruimte en eetplaats en openhaard, keuken. WC, 2 slaapkamers en badkamer (douche en wastafel). 2 zitterrassen: aan keuken en slaapkamer. Van overal fijn zicht en lichtinval! PVC dubbel glas. Videofoon. Lift. Fietsenstalling. Renovatie gebouw: gevel, LED-verlichting, inkomhal, lift, dakisolatie. Gemeensch. kosten: +/- 125€/m excl. water en verwarming (aardgas). Kelder op -1 mee inbegrepen! Verplicht bij aan te kopen garagebox (extra 25.000€). Vlot bereikbaar met privé-en openbaar vervoer; fietsnetwerk, bushalte op 30m, oprit E40 op 2,5km. Binnen straal 1km; winkelzone Tiensesteenweg (Colruyt, beenhouwer, bakker, (afhaal)restaurants, nachtwinkel, apotheek enz.) en Koning Albertlaan (Carrefour, bakker, dokters, apotheek, strijkatelier) vlakbij. Eveneens sportfaciliteiten, scholen, crèche en Leuven-centrum/station op wandelafstand. Wandelparken rondom. Ideaal voor diegenen op zoek naar aangenaam wonen vlakbij Leuven! Investeerder kan rekenen op +/- 780 €/m + kosten. Dank om bezoek en info per mail aan te vragen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 269.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
75 m2
Referentie
EZY943I8TNMZ
Makelaar Code
445-5921747
Prijs Geschiedenis
21 Apr 2024
€269.000 / C21 Skyline
21 Mar 2024
€279.000 / C21 Skyline
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com