Home Te Koop Appartement 3010 Kessel-Lo
Kesseldallaan 4-0102
Kaart

Kesseldallaan 4-0102

3010 Kessel-Lo Appartement Te Koop
61 m² wonen
1 slaapkamers

Gelegen op een steenworp afstand van Leuven, in het felbegeerde Kessel-Lo, ligt dit prachtige één-slaapkamer appartement. Hier geniet je van de voordelen van stadsleven met uitstekende verbindingswegen en eenvoudige toegang tot het openbaar vervoer.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping aan de voorkant van het gebouw. Hierdoor geniet je elke dag van een fantastisch uitzicht op het bosrijke landschap. Bovendien zorgt het terras, met zonneluifel, voor genoeg gelegenheid om van de zon te genieten.

Extra ruimte nodig voor opslag? Geen probleem! Dit appartement beschikt over een eigen berging voorzien van opbergrekken. Ook aan duurzaamheid is gedacht; het heeft een gunstig EPC label B en is voorzien van een warmtepomp (lucht/lucht) en airconditioning. En ben je een fietsliefhebber? Dan komt de gemeenschappelijke fietsenstalling goed van pas!

Neem de foto's maar eens goed in je op! Dit appartement is werkelijk perfect. Mis deze kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging in met onze vastgoedmakelaar, Jacky. Je kan hem bereiken via jacky@connect-immo.be of bel hem op 0495 53 46 49.

EPC: 143 kWh/m² - 3075757
wg, gdv, gvkr, gvv.

* * *

Kesseldallaan 4-0102 - 3010 Kessel-Lo - Op een boogscheut van Leuven, namelijk in het gegeerde Kessel-Lo, kan je dit één-slaapkamer appartement vinden. Verbindingswegen en het openbaar vervoer in de nabijheid. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping aan de voorzijde van het gebouw. Hierdoor heeft men een fantastisch bosrijk uitzicht en bovendien kan je genieten van het zonnetje op het terras, zonnenluifel aanwezig! Daarnaast hoort er bij dit appartement een berging met opbergrekken. Het appartement heeft een gunstig EPC label B en warmtepomp (lucht/ lucht) voorziening, alsook werd er in dit appartement airconditioning geïnstalleerd. Verder is er een gemeenschappelijke fietsenstalling wat ideaal is! 

De foto's spreken boekdelen: dit appartement is perfect! Wees er dus snel bij en plan vandaag nog een bezoekje in met onze vastgoedmakelaar Jacky. Contact: jacky@connect-immo.be of 0495 53 46 49.

EPC: 143 kWh/m² - 3075757
wg, gdv, gvkr, gvv

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 265.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
61 m2
Referentie
G3HM4Q8-8N-4
Makelaar Code
793-5926283
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€265.000 / C21 Connect
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com