Kaart

Molenstraat 1

9130 Kieldrecht Appartement Te Koop
231 m² wonen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Welkom in deze prachtige triplex vol grenzeloze mogelijkheden. Bij binnenkomst word je begroet door een handige inkomhal met (was)berging, die overvloeit in een ruime lichtrijke leefruimte. Deze ademt warmte, stijl en klasse uit en is voorzien van mooie massieve parketvloeren.

De leefruimte gaat naadloos over in de halfopen keuken, uitgerust met alle mogelijke luxe comfortelementen. Dit huis is in 2012 volledig gerenoveerd met hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling.

De trap leidt je naar de eerste verdieping waar je wordt verwelkomd door drie slaapkamers, een badkamer en een zonnig terras van 12,5 vierkante meter, georiënteerd op het zuidwesten. Dit terras is de perfecte plek om tot rust te komen, te ontspannen en te genieten van de zonnestralen.

De bovenste verdieping van dit verbazingwekkende triplex met een ongelooflijke oppervlakte van 70 vierkante meter biedt een scala aan mogelijkheden. Van het creëren van een extra wooneenheid met keuken en badkamer, tot het omtoveren tot extra slaapkamers, hobbyruimtes of zelfs een gigantische masterbedroom voor ultieme comfort en luxe. Deze ruimte kan perfect aangepast worden aan jouw behoeften en levensstijl.

Bovendien heeft het huis een gunstig EPC-attest en is het strategisch gelegen nabij verschillende invalswegen. Dit maakt deze woning niet alleen een oase van luxe en comfort, maar ook gemakkelijk bereikbaar. Ontdek de veelzijdigheid van deze triplex en neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. Duik in de wereld van exclusief wonen met onbegrensde mogelijkheden!

* * *

Molenstraat 1 - 9130 Kieldrecht - Stap binnen in deze prachtige triplex waar mogelijkheden grenzeloos zijn. De inkomhal met handige (was)berging leidt naar een zeer ruime en lichtrijke leefruimte, gehuld in massieve parketvloeren. Deze leefruimte vloeit moeiteloos over in de halfopen keuken, voorzien van alle denkbare luxueuze comfortelementen. Het geheel ademt warmte, stijl en klasse uit. De woning is volledig gerenoveerd in 2012 met hoogwaardige materialen.

Op de eerste verdieping wachten drie slaapkamers, een badkamer en een zonnig zuidwest-georiënteerd terras van 12,5 m² op je. De perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zonnestralen.

De bovenste verdieping, met zijn indrukwekkende 70 m², biedt niet alleen een scala aan mogelijkheden zoals het creëren van een extra wooneenheid met keuken en badkamer, maar kan ook eenvoudig worden omgetoverd tot 2 of 3 extra slaapkamers, een hobbyruimte of één gigantische masterbedroom voor ultiem comfort en luxe. De ruimte is veelzijdig en aanpasbaar aan jouw behoeften, waardoor de woning meegroeit met jouw levensstijl.

Het gunstige EPC-attest en de strategische ligging nabij diverse invalswegen maken deze woning niet alleen tot een oase van luxe en comfort, maar ook tot een praktisch bereikbaar thuis. Ontdek de veelzijdigheid van deze triplex en neem contact met ons op via 03 344 77 44 of verkoop@homevast.be voor meer informatie of een bezichtiging. Welkom in de wereld van exclusief wonen met onbegrensde mogelijkheden!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 585
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1947
Bewoonbare oppervlakte
231 m2
Referentie
JV8NM28-446Y
Makelaar Code
5899063
EPC Waarde
210 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230413-0002864946-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com