Kaart

Kreek 1E-012

9130 Kieldrecht Appartement
138 m² wonen
Prijs op aanvraag

* * *

Kreek 1E-012 - 9130 Kieldrecht - Welkom in dit bijzonder lichtrijk appartement met karaktervolle gevel, gevestigd op de site van een voormalige school in het charmante Kieldrecht. Dit appartement biedt niet alleen een unieke woonervaring, maar ook een overvloed aan ruimte, licht en karakter. 

Met drie slaapkamers is dit zéér lichtrijke appartement met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 138 m² ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele en ruime woonomgeving. Bovendien is het appartement energiezuinig, met een EPC-label B en is er een conforme elektrische keuring tot 2032. 

Het appartement beschikt over een inkomhal met vestiairemogelijkheid en apart gastentoilet met handenwasser. De lichtrijke living met talrijke raampartijen zorgt voor een open en uitnodigende sfeer. Aansluitend aan de living bevindt zich de ingerichte keuken (voorzien van alle comfort met dubbele spoelbak, vaatwasmachine, keramisch kookvuur, dampkap, heteluchtoven, koelkast + vriesvak en veel kastruimte). 
Het appartement voorziet daarnaast drie ruime slaapkamers en de nachthal geeft bovendien toegang tot een praktische berging (met voorziening voor wasmachine) en de ingerichte badkamer (met ligbad, douche, dubbel badkamermeubel met spiegel en wandmeubel). 
Achteraan het appartement is er bovendien een terras. 

De ondergrondse afgesloten garagebox met manuele kantelpoort, die voorzien is van een stopcontact en verlichting, is mee aan te kopen aan de prijs van 25 000 euro. 

Er is een lift aanwezig in het gebouw.

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van een appartement dat niet alleen voldoet aan de huidige energienormen, maar ook ruimte en veel licht biedt in centrum Kieldrecht nabij natuurgebied de Grote Geule.
Contacteer ons snel voor meer informatie en/of een bezichtiging via verkoop@homevast.be of telefonisch op het nummer 03 344 77 44.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 1.192
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2007
Bewoonbare oppervlakte
138 m2
Referentie
PTLZSADWLEZL
Makelaar Code
5921616
EPC Waarde
112 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20210129-0002366363-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com