Home Te Koop Appartement 3640 Kinrooi
Breeërsteenweg 326-1
Kaart

Breeërsteenweg 326-1

3640 Kinrooi Appartement Te Koop
104 m² wonen
2 slaapkamers

Dit moderne gelijkvloerse appartement met twee slaapkamers is gelegen in het levendige centrum van Kinrooi. Gebouwd in 2016, is het uitgerust met PVC ramen voor dubbele beglazing en aardgas voor centrale verwarming.

Het appartement is uitnodigend, met twee comfortabele slaapkamers en niet één, maar twee terrassen om uw vrije tijd door te brengen. Aan de voorzijde is een gedeeltelijk overdekt terras, terwijl aan de achterzijde een tweede terras is voorzien van een tuintje.

Parkeren is nooit een probleem dankzij de ondergrondse parkeergarage, en er is volop opslagruimte in de kelderberging. De ruime leefruimte met keuken strekt zich uit over een indrukwekkende 50 vierkante meter, wat bijdraagt aan het open en luchtige gevoel van het appartement.

Wat de locatie betreft, ligt dit appartement in het hart van Kinrooi, op loopafstand van dagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, bakkerijen en horecagelegenheden. Steden als Bree en Maaseik zijn gemakkelijk te bereiken met de auto, en de nabijheid van de Nederlandse grens en de snelle toegang tot de A2 maken deze plek nog aantrekkelijker.

De indeling is als volgt: de begane grond bestaat uit een inkomhal van ongeveer 9m², een toilet van ongeveer 2m², een badkamer van ongeveer 7m², een berging van ongeveer 4,9m², twee slaapkamers van respectievelijk 15,5m² en 14,7m², een leefruimte van ongeveer 37m² met aansluitend de keuken van ongeveer 13,7m² en twee terrassen van ongeveer 12,8m² en 9,6m². De kelder bevat een parkeerplaats en een bergruimte.

* * *

Breeërsteenweg 326-1 - 3640 Kinrooi - In het centrum van Kinrooi vinden we dit gelijkvloers gelegen appartement met 2 slaapkamers. Het modern afgewerkte appartement met bouwjaar 2016 is voorzien van PVC ramen met dubbele beglazing en centrale verwarming op aardgas. Verder vind je hier onder meer 2 comfortabele slaapkamers en maar liefst 2 terrassen waar je heerlijk kan vertoeven: een gedeeltelijk overdekt terras aan voorzijde van het appartement en een terras mét tuintje aan de achterzijde. Je bent van een parkeerplek verzekerd dankzij de ondergrondse autostaanplaats en je beschikt over voldoende bergruimte dankzij de aanwezigheid van de kelderberging. Ook in de luchtige leefruimte met keuken van maar liefst 50 m² geniet je volop van de openheid die het appartement te bieden heeft. Dit appartement heeft niet alleen een aantrekkelijk interieur maar is ook gunstig gesitueerd. Dankzij haar ligging in het hart van Kinrooi bevinden dagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, bakker en horecagelegenheden zich op loopafstand. Bovendien ben je slechts een korte autorit verwijderd van steden als Bree en Maaseik. De nabijheid van de Nederlandse grens en de vlotte verbinding met de A2 zijn nog een bijkomende troef. INDELING: Gelijkvloers: inkomhal (± 9 m²), toilet (± 2 m²), badkamer (± 7 m²), berging (± 4,9 m²), slaapkamer 1 (± 15,5 m²), slaapkamer 2 (± 14,7 m²), leefruimte (± 37 m²) met keuken (± 13,7 m²) en 2 terrassen (± 12,8 m² en ± 9,6 m²). Kelder: autostaanplaats en kelderberging.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 290.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2016
Bewoonbare oppervlakte
104 m2
Referentie
KW5DESL5D58G
Makelaar Code
5866762
EPC Waarde
115 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
72018-G-2013/0149/EP11276/A001/D01/SD001
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Feb 2024
€290.000 / Agence Beneca
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com