Home Te Koop Appartement 3640 Kinrooi
Venlosesteenweg 156-3
Kaart

Venlosesteenweg 156-3

3640 Kinrooi Appartement Te Koop
123 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek de charme en het comfort van dit subliem ingerichte duplex-appartement in de residentie 'Brouwershoes', gelegen in het hart van Geistingen. Deze accommodatie heeft alles in petto om u een unieke, luxueuze woonervaring te bieden.

Het volledig uitgeruste driekamerappartement bevindt zich op de eerste en tweede verdieping en baadt in natuurlijk licht dankzij de optimale lichtinval. Geniet van heerlijke momenten van ontspanning op het ruime, zonovergoten terras.

Binnenin biedt de woning u hoogwaardig afgewerkte ruimtes: een open keuken volledig uitgerust voor uw culinaire avonturen, comfortabele slaapkamers waar rust en sereniteit heersen, en een woonruimte opgewarmd door vloerverwarming op gas. Een autostandplaats in de ondergrondse garage en een ruime, afgesloten kelderberging zijn ook inbegrepen in de prijs.

Geistingen is een prachtig kerkdorp in de gemeente Kinrooi, vlak bij de grens met Nederland. Hier geniet u in alle rust van het leven, ongeacht uw leeftijd. Nabijgelegen attracties zoals het Dagstrand aan 'De Steenberg', Jachthaven 'De Spaanjerd', het Bastion en de Maasplassen zorgen voor talrijke recreatiemogelijkheden.

Houdt er rekening mee dat er slechts een beperkt aantal appartementen beschikbaar zijn in residentie 'Brouwershoes'. Grijp nu uw kans en krijg een korting van € 7.500 incl. BTW op de verkoopprijs indien aangekocht vóór 15 april 2024.

Op het gelijkvloers treft u een gemeenschappelijke inkomhal aan. De eerste verdieping omvat een leefruimte met open keuken, een berging, toilet en een terras. Op de tweede verdieping vindt u een traphal, nachthal, nog een toilet, badkamer en drie slaapkamers. Daarnaast beschikt deze duplex ook over een technische ruimte in de zolder en een parkeerplaats en kelderberging in de kelder.

De totale aankoopprijs inclusief 21% btw bedraagt € 346.268. Let op: de geadverteerde verkoopprijzen zijn exclusief kosten voor nutsvoorzieningen, erelonen, notariskosten, etc.

* * *

Venlosesteenweg 156-3 - 3640 Kinrooi - Dit volledig ingerichte duplex-appartement met 3 slaapkamers bevindt zich op de 1e en 2e verdieping in residentie 'Brouwershoes'. De residentie bevindt zich op een centrale ligging vlakbij het centrum van Geistingen. Het BEN-appartement met een voorzien E-peil van E30 geniet bovendien van veel lichtinval en er is een ruim, zonovergoten terras.
Deze hoogwaardig afgewerkte duplex is ruim ingericht en voorzien van centrale verwarming d.m.v. vloerverwarming op gas, een volledig uitgeruste open keuken en 3 comfortabele slaapkamers. Een autostandplaats in de kelder en een ruime, afgesloten kelderberging zijn bovendien inbegrepen.
Geistingen is een kerkdorp dat we terugvinden in de gemeente Kinrooi, gelegen op een boogscheut van de Nederlandse grens, waar het rustig vertoeven is voor jong en oud, met tal van mogelijkheden in de buurt. Zo kan je in de directe omgeving genieten van enkele toeristische trekpleisters, zoals het Dagstrand aan ‘De Steenberg’, Jachthaven ‘De Spaanjerd’, het Bastion en de Maasplassen.

Er zijn nog slechts enkele appartementen beschikbaar in residentie 'Brouwershoes'. Wie bovendien aankoopt vóór 15 april 2024 geniet van een korting van € 7.500,- incl. BTW op de verkoopprijs.

INDELING

GELIJKVLOERS: gem. inkomhal
1e VERDIEPING: leefruimte met open keuken (± 45,1 m²) met laminaat, berging (± 5,5 m²) met laminaat, toilet (± 1,7 m²) met laminaat en spoelbakje en terras (± 18 m²).
2e VERDIEPING: traphal (± 3,8 m²) met nachthal (± 8,3 m²), beiden met laminaat, toilet (± 1,1 m²) met laminaat, badkamer (± 6,8 m²) met tegelvloer en ingericht met inloopdouche, meubel met dubbele spoelbak en spiegel met verlichting; en 3 slaapkamers (± 17,9 m², ± 15,3 m² en ± 8,6 m²), elk met laminaat.
ZOLDER : technische ruimte.
KELDER: parkeerplaats nr. 10 en kelderberging nr. 7 (± 12,3 m²).

PRIJS:
Grondwaarde: € 67.600,-
Reg. rechten grondwaarde (12% RR): € 8.112,-

Contructiewaarde: € 223.600,-
BTW op constructiewaarde (21% BTW): € 46.956,-

TOTALE AANKOOPPRIJS (incl. 21% BTW): € 346.268,-

De geadverteerde verkoopprijzen zijn exclusief aansluitingskosten nutsvoorzieningen, erelonen, notariskosten, … .

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 291.200
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2021
Bewoonbare oppervlakte
123 m2
Referentie
KO2RXV7TQ6KZ
Makelaar Code
5920322
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€291.200 / Agence Beneca
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com