Kaart

Veldstraat 54

9910 Knesselare Appartement Te Koop
112 m² wonen
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek het betoverende residentiële woonproject Park Withof II. Nestel je in één van de 12 ruime en lichtrijke appartementen of kies voor een luxueus verblijf in één van de 4 prachtige penthouses. Gelegen middenin een schitterend aangelegd park, is het hier genieten van rust en natuur. De appartementen, die variëren van één tot drie slaapkamers, zijn perfect voor gezinnen die houden van comfort en ruimte.

Als kroon op dit prachtig project bieden we de penthouses aan die met hun oppervlakte tot wel 120 vierkante meter en ruime terrassen pure luxe en vrijheid uitstralen. Of je nu kiest voor een appartement op de benedenverdieping met een eigen tuintje of voor een penthouse, je geniet steeds van een adembenemend uitzicht op het park.

Het gebruik van eigentijdse, moderne ontwerpen en de inachtneming van de laatste energienormen maken dit project extra aantrekkelijk voor zowel bewoners als investeerders. Geïnteresseerd in een penthouse met drie slaapkamers en terras? Deze zijn te koop vanaf € 399 000 (exclusief kosten). Neem snel contact met ons op voor meer informatie of een afspraak en begin je nieuwe leven in Park Withof II.

* * *

Veldstraat 54 - 9910 Knesselare -
Het residentieel woonproject Park Withof II bestaat uit 12 ruime en lichtrijke appartementen en 4 prachtige penthouses. Het ligt middenin een prachtig aangelegd park waar het heerlijk vertoeven is. De ruime appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers. Ideaal voor gezinnen. De penthouses hebben een oppervlakte tot wel 120m² met ruime terrassen. Vanop je terras, of vanuit je tuintje als je voor een appartement op de benedenverdieping kiest, kijk je uit over het park. Met zijn eigentijdse, moderne uitstraling en laatste energienormen zal dit schitterende project zowel bewoners als investeerders kunnen bekoren.

Penthouses met 3 slaapkamers en terras te koop vanaf € 399 000 (excl. kosten). Contacteer ons snel voor meer info of een afspraak.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
112 m2
Referentie
347T2UJLCJ1F
Makelaar Code
nieuwbouw-penthouse-te-koop-in
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com