Kaart

Veldstraat 54

9910 Knesselare Appartement Te Koop
75 m² wonen
1 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Het Park Withof II is een residentieel woonproject dat bestaat uit 12 ruime, lichtrijke appartementen en 4 prachtige penthouses. Deze woningen staan in een sfeervol aangelegd park waar de bewoners kunnen genieten van de rust en de schoonheid van de natuur.

De appartementen zijn breed opgezet met 1, 2 of 3 slaapkamers, wat ze uitermate geschikt maakt voor gezinnen. De penthouses bieden nog meer luxe met een oppervlakte tot wel 120 vierkante meter en ruime terrassen. Of je nu kiest voor een penthouse, of een appartement op de benedenverdieping met een privé tuintje; overal geniet je van een schitterend uitzicht op het park.

Park Withof II straalt een eigentijdse, moderne sfeer uit en voldoet aan de laatste energienormen. Dit maakt het project niet alleen aantrekkelijk voor bewoners, maar ook voor investeerders.

Grijp snel je kans want er worden nu de laatste appartementen met 1 slaapkamer en terras verkocht. Neem snel contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

* * *

Veldstraat 54 - 9910 Knesselare -
Het residentieel woonproject Park Withof II bestaat uit 12 ruime en lichtrijke appartementen en 4 prachtige penthouses. Het ligt middenin een prachtig aangelegd park waar het heerlijk vertoeven is. De ruime appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers. Ideaal voor gezinnen. De penthouses hebben een oppervlakte tot wel 120m² met ruime terrassen. Vanop je terras, of vanuit je tuintje als je voor een appartement op de benedenverdieping kiest, kijk je uit over het park. Met zijn eigentijdse, moderne uitstraling en laatste energienormen zal dit schitterende project zowel bewoners als investeerders kunnen bekoren.

Laatste appartementen met 1 slaapkamer en terras te koop. Contacteer ons snel voor meer info of een afspraak.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
75 m2
Referentie
065H9YJX8UQT
Makelaar Code
nieuwbouw-1-slk-appartement-te
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com