Appartement in Knokke-Heist - 1308576

Te Koop
8300 Knokke-Heist
€498.000

Appartement Te Koop in Knokke-Heist

Dit appartement is gelegen in een mooie villaresidentie te Knokke. Je bent slechts enkele minuten verwijderd van zowel het Zegemeer, het strand als het centrum.

De indeling van dit appartement is als volgt: inkom die uitgeeft op de lichtrijke woonkamer. Vanuit de woonkamer is de mooie, groene tuin te bereiken. Ook geeft de woonkamer uit op de keuken. Vervolgens kunnen we naast de keuken een gastentoilet terugvinden. Wanneer we verdergaan in het appartement kunnen we de bad- en slaapkamer terugvinden.

Het appartement beschikt over een privatieve kelder. Ook is het mogelijk een grote autostaanplaats in de residentie aan te kopen. Dit tegen een bedrag van 85.000 euro.

EPC: 229 kWh/ (m² jaar) (UC: 38106)

Appartement Te Koop in Knokke-Heist aan de te 8300 Knokke-Heist - Immo Knokke-Heist - Appartement Te Koop - Appartement Knokke-Heist - Knokke-Heist - 8300 Knokke-Heist
Kenmerken
Type: Appartement
Badkamers: 1
Slaapkamers: 1
Bewoonbaar: 67 m2
Prijs: €498.000
Ref: AD7YFIJHA4TJ
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Nee
Rechterlijke beslissing: n/a
Voorkooprecht: Nee
Verkavelingsvergunning: Nee
Bestemming: n/a
Overstromingsgebied: n/a
Prijs Geschiedenis

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over de volledige prijsgeschiedenis van dit Appartement in 8300 Knokke-Heist? De prijsevolutie van dit pand is een belangrijke factor om meer te weten over dit Appartement in 8300 Knokke-Heist. Voor een gedetailleerd overzicht en om de volledige evolutie van de prijsgeschiedenis van dit pand te bekijken, nodigen wij u uit om hier te klikken.

Alex Dewulf
Alex Dewulf
+32 ..toon nummer
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com
Bewaren Fout?
Bewaren