Home Te Koop Appartement 8300 Knokke-Heist
Zeedijk-Duinbergen 415
Kaart

Zeedijk-Duinbergen 415

8300 Knokke-Heist Appartement Te Koop
1 slaapkamers

Ontdek dit prachtige 1-slaapkamer appartement in Duinbergen, gelegen nabij het Manitobaplein en de zeilclub, met een verbluffend uitzicht op de zee. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een inkomhal met vestiaire, die leidt naar de woonkamer met toegang tot een voorterras. De keuken is volledig uitgerust voor al uw culinaire behoeften. De badkamer is voorzien van een ligbad/douche en een wastafel ingebouwd in een stijlvol meubel. De ruime slaapkamer biedt toegang tot een zonnig terras aan de achterkant van het appartement. Extra voorzieningen zijn een fietsenstalling en een privékelder op de -1 verdieping. Dit appartement combineert comfort en gemak op een ongeëvenaarde locatie.

* * *

Zeedijk-Duinbergen 415 - 8300 Knokke-Heist - 1 slaapkamer appartement met adembenemend zeezicht aan het Manitobaplein en de zeilclub te Duinbergen.Indeling:
Inkomhal met vestiaire - woonkamer uitgevend op terras vooraan - volledig uitgeruste keuken - badkamer, voorzien van ligbad/douche en een enkele wastafel in meubel. Volwaardige slaapkamer die toegang geeft tot het zonnig terras aan de achterzijde van het appartement.Fietsenstalling en private kelder aanwezig op de -1

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 499.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1962
Referentie
LGL4TC8L69SK
Makelaar Code
3707293
EPC Waarde
375 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
3203072-RES-1
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€499.000 / Immo New Schmitz
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com