Home Appartement 8301 Knokke-Heist
Vissershuldeplein 3
Kaart

Vissershuldeplein 3

8301 Knokke-Heist Appartement
51 m² wonen
2 slaapkamers
€240.000

Dit lichte en onlangs vernieuwde appartement is ideaal gelegen aan de Elizabethlaan en de dijk van Heist. Met 51 m2 aan leefruimte bevind je je op slechts een korte wandeling van winkels, horeca, openbaar vervoer en vele andere faciliteiten.

Het appartement bevindt zich op de vijfde verdieping, bereikbaar met de lift. Zodra je binnenkomt, leidt de hal je naar twee ruime slaapkamers en een badkamer, uitgerust met een douche, wastafel en toilet. Elke slaapkamer biedt voldoende ruimte om in te richten naar jouw eigen smaak.

De lichte woonkamer nodigt uit tot gezelligheid. De binnenkomende zonnestralen en het brede uitzicht creëren een aangename sfeer. Hier vind je genoeg ruimte voor je favoriete meubilair om er jouw persoonlijke touch aan toe te voegen. Aan deze ruimte grenst de volledig vernieuwde en compleet uitgeruste keuken. Kookliefhebbers zullen genieten van de inductiekookplaat, dampkap, spoelbak en koelkast, allemaal omringd door voldoende stopcontacten. Een hoge tafel met bijpassende barkrukken maakt deze ruimte af.

Kortom, dit instapklare appartement is perfect voor wie wil genieten van zee en strand. Het is ideaal als tweede verblijf of verhuurappartement. Mis deze unieke kans niet, maak snel een afspraak om dit rustige verblijf op toplocatie met twee slaapkamers en een recent vernieuwde keuken te bezichtigen. Een ideale investering voor vakantieverhuur!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Vissershuldeplein 3 - 8301 Knokke-Heist - Gelegen langs de Elizabethlaan en de dijk van Heist vinden we dit lichtrijk en recent vernieuwd appartement van 51 m2. Het heeft alle voorzieningen en is gelegen op een kleine wandelafstand naar winkels, horeca, openbaar vervoer en nog zoveel meer andere faciliteiten.

Via de centrale inkom begeven we ons met de lift tot de vijfde verdieping. Bij het betreden van het appartement, komen we meteen uit in de hal die toegang geeft tot een aantal ruimtes, namelijk 2 slaapkamers en een douche kamer. Beide slaapkamers bieden voldoende ruimte om het volledig in te delen naar eigen smaak en wens. Verder beschikt het appartement over een badkamer uitgerust met een douche, lavabo en toilet.

In de lichtrijke leefruimte is het er altijd gezellig vertoeven dankzij de binnenkomende zonnestralen en het breed uitzicht. Er is voldoende mogelijkheid tot het plaatsen van passend meubilair om er een pareltje van te maken. Aansluitend, kan men gezellig kokerellen in de volledig vernieuwde en compleet uitgeruste keuken (inductiekookplaat, dampkamp, spoelbak, koelkast en voldoende stopcontacten). Een extra troef is de aansluitende hoge tafel met bijpassende barkrukken.

Kortom, dit is een instapklaar appartement voor wie wil genieten van zee en strand! Perfect als tweede verblijf of verhuur appartement.

Benieuwd naar deze unieke kans? Maak dan snel je afspraak!
Rustig verblijven op toplocatie
2 slaapkamers
Recent vernieuwde keuken
Ideaal voor vakantieverhuur

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 240.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1966
Bewoonbare oppervlakte
51 m2
Referentie
G9IT-0S-W4W5
Makelaar Code
knus-2-slpk-appartement-gelege
EPC Waarde
173 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230810-0002951406-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€240.000 / Altro Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com