Kaart

8300 Knokke-Zoute Appartement Te Koop
108 m² wonen
3 slaapkamers
€2.295.000
Lening simuleren

Ervaar luxe en comfort in dit prachtige hoekappartement, centraal gelegen op het Lichttorenplein, vlakbij de Zeedijk en winkels. Hier geniet u van een adembenemend frontaal zeezicht. Betreed het appartement via de inkomhal met een gastentoilet en vestiaire voor uw gemak. De ruime, lichtrijke woon- en eetkamer biedt u een subliem zicht op de zee en het strand, en heeft ook een sfeervolle haard op bio-ethanol.

Kookliefhebbers zullen de geïnstalleerde open keuken met een werkblad van mooie natuursteen Travertin zeker waarderen, deze is voorzien van alle benodigde apparatuur. Het appartement beschikt over een master bedroom met eigen bureau en aansluitende badkamer, uitgerust met een douche, dubbele wastafel en toilet. Een tweede ruime slaapkamer, evenals een derde slaapkamer zijn ook aanwezig, allemaal voorzien van ingemaakte kasten en met zijdelings zeezicht. Daarnaast is er nog een aparte douchekamer.

Bij dit appartement hoort een privatieve kelder en er is een gemeenschappelijke fietsenberging. Extra voordelen zijn onder meer de vernieuwde ramen, vloerverwarming en extra muurisolatie, die een energie-efficiënte A-score opleveren.

Maak snel een afspraak om dit fantastische appartement te bezichtigen!

* * *

Luxueus hoekappartement genietend van adembenemend frontaal zeezicht centraal gelegen aan het Lichttorenplein, de Zeedijk en de winkels. Indeling: inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Ruime lichtrijke woon- en eetkamer met een subliem zicht op de zee en het strand. Haard op bio-ethanol. Geïnstalleerde open keuken met werkblad met een mooie natuursteen Travertin, voorzien van alle apparatuur. Master bedroom met bureau en aansluitende badkamer (douche, dubbele lavabo en toilet). Tweede ruime slaapkamer. Beide slaapkamers genieten van zijdelings zeezicht. Douchekamer. 3de ruime slaapkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van ingemaakte kasten. Privatieve kelder. Gemeenschappelijke fietsenberging. Alle ramen zijn tevens vernieuwd, vloerverwarming, muren extra geïsoleerd wat een A-score naar energieverbruik opgelevert. Contacteer ons om een bezoek in te plannen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 2.295.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
108 m2
Referentie
UHAS51EDLH6A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€2.295.000 / Knokke Real Estate
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com