Kaart

8300 Knokke-Zoute Appartement
102 m² wonen
3 slaapkamers
€1.195.000

Geniet van een prachtig open zicht op de Kustlaan vanuit dit smaakvol gerenoveerde appartement. Volledig vernieuwd met verfijnde, luxueuze materialen en zorgvuldig ingericht, biedt deze woning een heerlijk gezellige sfeer. De unieke combinatie van een uitgestrekt zicht op de villa's van het Zoute en de Kustlaan maakt dit appartement absoluut de moeite waard om te bezoeken.

Het appartement verwelkomt u met een zonnige leefruimte die bestaat uit een salon en eetkamer, ideaal voor ontspanning en maaltijden. De volledig geïnstalleerde keuken is voorzien van Miele-apparatuur, perfect voor liefhebbers van koken. Daarnaast is er een apart gastentoilet aanwezig.

De woning beschikt over drie slaapkamers. De hoofdslaapkamer is aangesloten op een privatieve badkamer, het biedt de perfecte privéruimte. De tweede slaapkamer is ruim en comfortabel en de derde kan naar eigen behoefte worden ingericht. Er is ook een aparte douchekamer voor extra gemak en comfort.

Gunstig biedt het appartement opslagruimte met een fietsenberging op de begane grond en een privatieve berging. Er is eveneens de mogelijkheid om een garagebox aan te schaffen binnen het residentieel complex.

Voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met Immo Knokke Real Estate. Ontdek de luxe en het comfort die dit gerenoveerde appartement u te bieden heeft.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Smaakvol gerenoveerd appartement genietend van een open zicht op de Kustlaan. Het appartement werd volledig gerenoveerd met uiterst verfijnde, luxueuze materialen en is heel gezellig ingericht met oog voor detail. De unieke combinatie van het uitgestrekte zicht op de villa's van het Zoute en de Kustlaan, zorgt ervoor dat dit appartement een absolute aanrader is om te bezoeken. Indeling: Zonnige leefruimte met salon en eetkamer, volledig geïnstalleerde keuken met Miele apparatuur. Apart gasten toilet. Volwaardige slaapkamer met aansluitend privatieve badkamer. 2de aangename ruime slaapkamer. Aparte douchekamer. Derde slaapkamer. Fietsenberging op het gelijkvloers en privatieve berging. Mogelijkheid om een garagebox aan te kopen in de resisdentie. Contacteer Immo Knokke Real Estate om een bezoek in te plannen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.195.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
102 m2
Referentie
R48A2WMHMIBL
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€1.195.000 / Knokke Real Estate
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com