Kaart

8300 Knokke-Zoute Appartement Te Koop
71 m² wonen
3 slaapkamers

Gelegen tussen het Lichttoren en het Vanbunnenplein, op de centrale Kustlaan, vind je dit volledig gerenoveerde appartement met zuidgericht terras. Je wordt onmiddellijk verwelkomd door een inkomhal uitgerust met een gastentoilet en vestiaire. Hier vloeit je blik over naar de lichtrijke woonkamer die je leidt naar het zonnige terras op het zuiden.

De woning is voorzien van een volledig ingerichte open keuken die elk hedendaags comfort biedt, inclusief een luxe wijnkoelkast, perfect voor de wijnliefhebbers onder ons. Er is ook een gezellige eethoek om van heerlijke maaltijden te genieten.

Het appartement heeft twee volwaardige slaapkamers, beide voorzien van ingebouwde kasten. Eén van de slaapkamers heeft zelfs een douchekamer aan. Daarnaast is er nog een aparte douchekamer en een derde slaapkamer voorzien van stapelbedden. Ideaal voor gezinnen of als logeerkamer voor bezoek.

Het beste van alles: dit appartement wordt gemeubileerd verkocht. Dus of je nu op zoek bent naar een nieuw thuis of een vakantieverblijf aan onze prachtige kust, dit appartement is instapklaar en wacht op jou. Geniet van het comfort van het stadsleven in deze perfect gelegen woning.

* * *

Volledig gerenoveerd appartement met zuidgericht terras heel centraal gelegen op de Kustlaan, tussen het Lichttoren en het Vanbunnenplein. Indeling: Inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Lichtrijke woonkamer die uitgeeft op het zuid georiënteerd terras. Volledig ingerichte open keuken voorzien van alle hedendaagse comfort met onder andere wijnfrigo. Gezellige eethoek. 2 volwaardige slaapkamers met ingemaakte kasten waarvan 1 slaapkamer met aansluitend douchekamer. 2de slaapkamer. Aparte douchekamer. Derde slaapkamer met stapelbedjes. Het appartement wordt gemeubileerd verkocht.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 840.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
71 m2
Referentie
HG8KAF82TWQD
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€840.000 / Knokke Real Estate
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com