Kaart

8300 Knokke-Zoute Appartement
110 m² wonen
3 slaapkamers
€985.000

Betreed dit prachtig gerenoveerde appartement, gelegen in het hart van Knokke, met een indrukwekkende gevelbreedte van ongeveer 10 meter. Hier word je verwelkomd door een zonnig terras waar je kan genieten van de zachte stralen van de zon. Het appartement biedt een ruime inkomhal voorzien van een vestiaire en gastentoilet.

Een brede woon- en eetkamer met bureauruimte nodigt uit tot gezellig samenzijn. Deze ruimte biedt directe toegang tot het zonovergoten terras, de perfecte uitvalsbasis om te ontspannen na een lange dag. De open keuken is volledig geïnstalleerd en uitgerust met alle moderne apparatuur die je nodig hebt om culinaire meesterwerken te bereiden.

Het appartement heeft een hoofdslaapkamer met een aangrenzende douchekamer. Daarnaast zijn er nog twee extra slaapkamers, beide voorzien van ingebouwde kasten. Een aparte badkamer met dubbele lavabo, ligbad en toilet zorgt voor alle comfort. Tot slot is er ook een handige berging beschikbaar met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Dit pareltje is onderdeel van een kleinschalige residentie, wat bijdraagt aan een rustige en gemoedelijke sfeer. Voor wie wenst is er bovendien de mogelijkheid tot het aankopen van een autostaanplaats in de residentie voor slechts €30.000.

Zie je jezelf hier wonen? Neem dan snel contact op met Immo Knokke Real Estate om een bezoek in te plannen. Je toekomstige thuis wacht op jou.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Gerenoveerd appartement met gevelbreedte van ongeveer 10 meter en zonnig terras gelegen in hartje Knokke. Indeling: Inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Mooie brede woon- en eetkamer met bureauruimte, uitgevend op het zonovergoten terras. Open geïnstalleerde keuken, voorzien van alle hedendaagse apparatuur. Hoofdslaapkamer met aansluitend douchekamer. 2 volwaardige slaapkamers met ingemaakte kasten. Aparte badkamer met dubbele lavabo, ligbad en toilet. Berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Kleinschalige residentie. Mogelijkheid tot aankopen van een autostaanplaats in de residentie (€30.000). . Contacteer Immo Knokke Real Estate om een bezoek in te plannen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 985.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
110 m2
Referentie
3BVYWX0BYJTZ
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€985.000 / Knokke Real Estate
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com