Home Te Koop Appartement 8670 Koksijde
Koninginnelaan 2-bus-303
Kaart

Koninginnelaan 2-bus-303

8670 Koksijde Appartement Te Koop
118 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek dit lichtrijke duplex appartement in de energiezuinige residentie Solaria. Gelegen op de derde verdieping, biedt dit appartement een oase van rust dankzij meer dan 118 vierkante meter aan ruimte, aangevuld met een zonneterras van 12 vierkante meter.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een royale inkomhal voorzien van een vestiairekast en een gastentoilet. Je aandacht wordt onmiddellijk getrokken naar de stijlvolle wenteltrap met glazen treden, dé eyecatcher van deze woning. Een glazen deur leidt je naar de open leefruimte waar het overvloedige natuurlijke licht opvalt. De sfeervolle leefruimte is uitgerust met een eiken parketvloer en een gezellige sfeerhaard, die samen met de praktisch ingerichte keuken met composiet werkblad en alle nodige toestellen een harmonieus geheel vormen.

Het terras en de leefruimte bieden steeds prachtige vergezichten op de aangename omgeving, ideaal om te ontspannen na een lange dag. De eerste verdieping biedt ook een badkamer met inloopdouche en een slaapkamer.

De bovenste verdieping beschikt over een nachthal met ingebouwde kasten, twee slaapkamers - waarvan één met ingemaakte dressing - en een tweede badkamer. Dit vastgoedaanbod bevat tenslotte ook een ondergrondse parkeerplaats en een gezamenlijke kelderberging.

Stel je voor hoe je kunt genieten van dit prachtige, lichtrijke duplex appartement in de rust van residentie Solaria.

* * *

Koninginnelaan 2-bus-303 - 8670 Koksijde - Lichtrijk duplex appartement gelegen op de 3e verdieping in de residentie Solaria en is uiterst energiezuinig. Dit appartement beschikt over ruim 118 m² aan binnenruimte en een zonneterras van 12 m².Binnen treffen we een ruime inkomhall aan met een vestiairekast, een gastentoilet en als eyecatcher een wenteltrap met glazen treden. Een glazen deur brengt je in de open leefruimte. Hier valt onmiddellijk het vele licht op. Het livinggedeelte werd onder meer voorzien van een eiken parketvloer en een gezellige sfeerhaard. Aansluitende hebben we hier de praktische keuken met alle nodige toestellen en een werkblad van composiet.Op het terras en in de leefruimte is het steeds genieten van diverse verzichten van de aangename omgeving.Verder is er op de eerste verdieping nog een badkamer met inloopdouche en een slaapkamer.Boven is er een nachthal met ingemaakte kasten, 2 slaapkamers waarvan een met ingemaakte dressing en een 2e badkamer.In dit aanbod is er ook een ondergrondse staanplaats, een gedeelde kelderberging inbegrepen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 429.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.224
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
118 m2
Referentie
UM7V5MP5CF1V
Makelaar Code
Solaria
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€429.000 / Van Maldeghem
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com