Home Te Koop Appartement 8670 Koksijde
Koninklijke Baan 153
Kaart

Koninklijke Baan 153

8670 Koksijde Appartement Te Koop
75 m² wonen
2 slaapkamers

Op zoek naar een appartement vol licht en ruimte, met twee royale slaapkamers en vlakbij het strand? Kijk niet verder! Dit prachtige appartement ligt in Koksijde-Bad, slechts op een steenworp afstand van het strand. Bovendien is het openbaar vervoer en zijn de lokale handelaren ook binnen handbereik.

In 2015 onderging het appartement een complete renovatie. De woning verwelkomt u met een ruime inkomhal, die uitgerust is met ingebouwde kasten en een apart toilet. De lichte, zonnige leefruimte gaat naadloos over in een strak vormgegeven open keuken, volledig geïnstalleerd met moderne voorzieningen. Het appartement beschikt over een comfortabele badkamer, die is uitgerust met een douche en een dubbel wastafelmeubel, en twee volwaardige slaapkamers die niets aan de verbeelding overlaten.

Daarnaast biedt het appartement een terras op het zuiden dat aansluit op één van de slaapkamers, perfect voor rustige ochtenden of late avonden genietend van de frisse buitenlucht. Verder is er ook een kelderberging beschikbaar voor extra opslagruimte.

Het appartement is tevens uitgerust met vernieuwde ramen met HR-beglazing voor optimale isolatie, en handmatige rolluiken aan de achterzijde voor extra gemak en veiligheid. Mis deze unieke kans niet om dicht bij de zee te wonen in een prachtig, modern appartement.

* * *

Koninklijke Baan 153 - 8670 Koksijde - Op zoek naar een lichtrijk en ruim appartement met 2 ruime slaapkamers op wandelafstand van het strand? Mis deze kans dan niet!
Dit appartement ligt op enkele wandelpassen van het strand, openbaar vervoer en lokale handelaars van Koksijde-Bad.
Het appartement werd in 2015 gerenoveerd en is voorzien van een inkomhal met inbouwkasten en apart toilet, een lichtrijke leefruimte met een geïnstalleerde open keuken, een badkamer (douche, dubbel wasmeubel) én 2 volwaardige slaapkamers. Vervolgens is er een terras (Zuid) aangrenzend aan de slaapkamer én een kelderberging aanwezig.
Alle ramen werden vernieuwd met HR-beglazing en tevens zijn er ook manuele rolluiken aanwezig (achteraan).

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 225.000
Kadastraal Inkomen
€ 818
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
75 m2
Referentie
LR1F-RJPRSVM
EPC Waarde
192 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240316-0003173049-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€225.000 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com