Kaart

Zeedijk 389

8670 Koksijde Appartement Te Koop
2 slaapkamers

Bent u op zoek naar een volledig gerenoveerd appartement met adembenemend zeezicht? Dan is dit appartement in de Residentie Valparaiso, gelegen aan de Koksijde-Zeedijk, perfect voor u. Dit pareltje bevindt zich op de 6e verdieping en biedt een geweldig panoramisch zicht op de zee, duinen en het strand. Het appartement geniet van een uitzonderlijke locatie aan het rustige eind van de dijk.

U komt binnen via een ruime inkomhal die leidt naar een gezellige woonkamer waar het prachtige zeezicht centraal staat. De open keuken, voorzien van alle toestellen, vloeit naadloos over in een eettafel, perfect voor gezellige avonden. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, met één slaapkamer die directe toegang biedt tot een vernieuwd terras met bergruimte. Verder vindt u een moderne badkamer met een inloopdouche, een dubbele wastafel in meubel en een handdoekdroger. Een apart toilet bevindt zich ook in het appartement. Extra's zijn de gemeenschappelijke fietsenstalling in de residentie en een privékelder.

Het appartement is recent gerenoveerd en verkeert in een uitstekende staat. Bovendien, zijn de liften recent vernieuwd en is het dak geïsoleerd. Dit maakt van dit appartement een uitzonderlijk aanbod op een toplocatie.

De nodige wettelijke documenten zijn in orde: het appartement bevindt zich in een woongebied, er is een vergunning beschikbaar, er is geen dagvaarding uitgebracht, er is geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig en er is geen verkavelingsvergunning.

Wilt u dit pand bezoeken of wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

* * *

Zeedijk 389 - 8670 Koksijde - Koksijde-Zeedijk - Volledig gerenoveerd 2 slaapkamer appartement met magnifiek zeezicht - Residentie Valparaiso Koksijde-Zeedijk, Residentie Valparaiso, volledig gerenoveerd appartement op de 6e verdieping met prachtig zicht op zee, duinen en strand. Heel rustig gelegen aan het einde van de dijk. Bestaande uit : ruime inkom hall, aangename woonkamer met adembenemend zeezicht! Open keuken voorzien van alle toestellen met tafel in het verlengde van de keuken, 2 slaapkamers, waarvan 1 met toegang tot het vernieuwde terras met berging, badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel in meubel en handdoekdroger en afzonderlijk toilet. Een gemeenschappelijke fietsenstalling in de residentie en een private kelder is inclusief. Recent werden de liften vernieuwd en het dak is geïsoleerd.

Het appartement werd recent volledig gerenoveerd en is in perfecte staat! Uitzonderlijk aanbod op top ligging.
Informatieplicht: woongebied, vergunning beschikbaar, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning. Pand bezoeken of meer informatie gewenst? Contacteer ons

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 624.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
EA6V4G--V6EI
Makelaar Code
3699553
EPC Waarde
170 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€624.000 / Immo Koksijde
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com