Home Te Koop Appartement 8670 Koksijde
Goudenboomstraat 14-03-01
Kaart

Goudenboomstraat 14-03-01

8670 Koksijde Appartement Te Koop
103 m² wonen
2 slaapkamers

In de nabijheid van de zee en op slechts 1 km afstand van het centrum van Koksijde-Bad, vind je dit prachtig vernieuwde appartement. Het bevindt zich op de derde verdieping van een moderne residentie. Bij binnenkomst worden bezoekers verwelkomd in een brede inkomhal met apart toilet. De zeer zonnige en uitzonderlijk ruime woonkamer leidt naar een gezellig terrasje, waar je kunt genieten van het prachtige zeezicht.

Het appartement is uitgerust met een volledig ingerichte luxe keuken. Deze bevat alle benodigdheden, zoals een koelkast, vaatwasser, traditionele oven, magnetron en geïntegreerde dampkap, aangevuld met voldoende kasten. Daarnaast beschikt het appartement over een praktische berging, voorzien van een aansluiting voor een wasmachine.

De twee grote slaapkamers kijken uit op een tweede terrasje aan de achterzijde van de woning. Ook hier is alles tot in detail verzorgd: een moderne badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet zorgt voor alle comfort. De hoogstaande afwerking van het volledige appartement is zeker een troef.

Het is mogelijk om een ondergrondse garage aan te kopen. Dit elegante en luxueuze appartement in Koksijde-Bad zorgt voor een unieke woonervaring vlakbij de zee.

* * *

Goudenboomstraat 14-03-01 - 8670 Koksijde - Prachtig vernieuwd appartement op de derde verdieping van een moderne residentie vlakbij zee en op 1 km van het centrum van Koksijde-Bad.

Brede inkomhal met bezoekerstoilet, zeer zonnige en bijzonder ruime woonkamer uitgevend op een terrasje met zeezicht, volledig ingerichte, luxueuze keuken (koelkast, vaatwasser, traditionele oven, microgolfoven, geïntegreerde dampkap, voldoende kasten, …), praktische berging met aansluiting voor wasmachine, twee grote slaapkamers uitgevend op een terrasje achteraan, moderne badkamer voorzien van inloopdouche, lavabo en toilet. Hoogstaande afwerking!

Mogelijkheid tot aankoop ondergrondse garage.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 425.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.011
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1977
Bewoonbare oppervlakte
103 m2
Referentie
L4HV6X1RBH1O
Makelaar Code
5922211
EPC Waarde
225 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
2697690
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€425.000 / Immo La Terrasse
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com