Home Appartement 8610 Kortemark
Hoogledestraat 35
Kaart

Hoogledestraat 35

8610 Kortemark Appartement
2 slaapkamers
€316.290

Ontdek appartement 1.02, een prachtig drie-slaapkamerappartement met een ruim terras, gelegen op de eerste verdieping van de kleinschalige nieuwbouwresidentie Mila en Nora in het centrum van Kortemark. Deze residentie is ideaal gelegen op slechts een steenworp afstand van het station en de markt. Met de E403 op slechts 8,5 km afstand, zijn zowel steden als het platteland binnen handbereik. Bovendien kunt u talloze voorzieningen zoals scholen, een sporthal, het natuur- en recreatiedomein Krekemeersen, winkels en de bank in de nabijheid vinden.

Residentie Mila en Nora, bestaande uit twee inkomhallen verdeeld over vier verdiepingen, biedt u alles wat u nodig heeft. Op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich diverse garageboxen en autostaanplaatsen. De eerste en tweede verdieping bieden elk vijf villa-appartementen. En de luxe-penthouse bevindt zich op de dakverdieping.

Appartement 1.02 biedt maar liefst 116,5 m² woonoppervlakte en een royaal zitterras van 20,10 m². Dankzij de grote raampartijen geniet u van veel lichtinval, wat zorgt voor een luchtig gevoel en een mooie verbinding met buiten. Het appartement is daarnaast uitgerust met een open, moderne keuken en een comfortabele badkamer.

Dit appartement bestaat uit een gastentoilet bij de inkomhal, een ruime leefruimte met grote raampartijen, een volledig ingerichte open keuken, een nachthal met bergruimte, twee uitnodigende slaapkamers en een stijlvolle badkamer met een tweede toilet. Daarnaast biedt dit appartement de mogelijkheid tot aankoop van een enkele of dubbele garagebox en/of een autostaanplaats in het gebouw.

Het appartement is technisch volledig op punt: centrale verwarming op aardgas met een condenserende wandketel, hoogrendementsbeglazing met isolerende PVC-ramen, thermische isolatie en een ventilatiesysteem conform de EPB-regelgeving, een brandwerende en inbraakveilige inkomdeur en conforme elektriciteit.

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met Nik (T. 0472 38 97 46) voor meer informatie. Hij begeleidt u graag naar uw droomwoning of commercieel pand in Kortemark.

* * *

Hoogledestraat 35 - 8610 Kortemark - KORTEMARK: Appartement 1.02 met 3 slaapkamers en 1 ruim terras gelegen op de eerste verdieping van Nieuwbouwresidentie Mila en Nora
Deze kleinschalige nieuwbouwresidentie is centraal gelegen nabij het station en op wandelafstand van de Markt in Kortemark. Met de E403 op 8,5 km geniet het project een uitstekende bereikbaarheid. In de onmiddellijke buurt vindt u er onder andere scholen, sporthal, natuur- en recreatiedomein Krekemeersen, warenhuizen, bakkerij, slagerij, apotheek, bank …
“Residentie Mila en Nora” bestaat uit 2 inkomhallen en 4 verdiepingen. De gelijkvloerse verdieping bevat 6 dubbele garageboxen, 5 enkele garageboxen en 5 autostaanplaatsen. In de eerste en tweede verdieping vinden we per verdieping 5 villa-appartementen. De dakverdieping bestaat uit 1 luxe-penthouse.
Dit appartement wordt afgewerkt met de nodige precisie. De grote raampartijen, de aangename bewoonbare oppervlakte van 116,5m² en het ruim zitterraszitterras van 20,10m² zorgen voor een zalig luchtig gevoel. De open keuken en de badkamer worden uitgerust met alle hedendaags comfort.
Appartement 1.02 is gelegen op de eerste verdieping en is als volgt ingedeeld:
– Inkomhal met gastentoilet
– Ruime leefruimte voorzien van grote raampartijen
– Kwalitatieve open keuken voorzien van alle hedendaags comfort
– Nachthal met berging
– 2 aangename slaapkamers
– Stijlvolle badkamer met tweede toilet
Mogelijkheid tot aankopen van een enkele/dubbele garagebox en/of een autostandplaats in het gebouw.
TECHNISCH :
– Centrale verwarming op aardgas met condenserende wandketel
– Hoog-rendementsbeglazing met isolerende PVC-beraming
– Thermische isolatie conform EPB-regelgeving
– Ventilatiesysteem conform EPB-regelgeving
– Brandwerende en inbraakveilige Inkomdeur
– Conforme elektriciteit
Bel Nik (T. 0472 38 97 46) vrijblijvend op voor meer informatie. Wij begeleiden u graag met de glimlach op zoek naar uw droomwoning & commercieel pand.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 316.290
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
QUD7GC9Y08FV
Makelaar Code
3689128
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
selecteer
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€316.290 / Domicill Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com