Kaart

Opeindestraat 3-G

3720 Kortessem Appartement Te Koop
207 m² wonen
3 slaapkamers

Opeindestraat 3-G - 3720 Kortessem - RUIM DUPLEX APPARTEMENT TE KORTESSEM

Dit prachtige duplex appartement biedt de perfecte combinatie van ruimte, comfort en een centrale locatie in het hart van Kortessem.

Bij het betreden van het appartement komen we terecht in de ruime inkomhal. Er is een apart gastentoilet voorzien. Aan de linkerzijde vinden we 2 grote slaapkamers, de badkamer en een bergruimte terug. De badkamer is uitgerust met een douche, dubbele wastafel en een toilet. Op de begane grond van dit aantrekkelijke appartement vindt u verder nog een gezellige leefruimte met een open keuken en een ruime wasruimte/bergruimte. De keuken is een ware blikvanger, met een volledige uitrusting inclusief een Amerikaanse koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat en een spoelbak. Alle apparaten blijven staan en zorgen voor het ultieme gemak in uw nieuwe thuis. Aansluitend met de leefruimte komt u uit op het terras met een prachtig groen uitzicht.

De bovenverdieping van dit duplex appartement biedt een grote ruimte die perfect kan dienen als een extra slaapkamer. Deze ruimte is uitgerust met airconditioning voor zowel verwarming als koeling, ingebouwde spots en handige kasten die voldoende opbergruimte bieden.

Daarnaast vindt u op deze verdieping een kleinere ruimte, momenteel ingericht als een bureauruimte, ook met ingebouwde spots. Deze veelzijdige ruimte biedt tal van mogelijkheden en kan worden aangepast aan uw behoeften, of het nu als bureau, hobbykamer of iets anders dient. De bovenverdieping van dit appartement is een flexibele en functionele ruimte die aan al uw wensen kan voldoen.

Bijkomend is er in de kelder een garage aanwezig met elektrische poort. (mogelijk bij aan te kopen)

Voor meer info of een bezichtiging bel 011 52 66 73.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2008
Bewoonbare oppervlakte
207 m2
Referentie
RCN57KKSXTX9
Makelaar Code
464
EPC Waarde
120 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€299.000 / ImmoW
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com