Home Appartement 8500 Kortrijk
Brugsestraat 48-31
Kaart

Brugsestraat 48-31

8500 Kortrijk Appartement
78 m² wonen
2 slaapkamers
€219.000

* * *

Brugsestraat 48-31 - 8500 Kortrijk - Op zoek naar het perfecte penthouse in het bruisende Kortrijk? Zoek niet verder, want wij hebben dé ideale woning voor jou met een prachtig uitzicht op het Astridpark. Maak snel een afspraak om dit appartement te bezichtigen!

Bij het betreden van deze exclusieve penthouse word je meteen overspoeld door een overvloed aan natuurlijk licht. De woonkamer en eetkamer bieden een schitterend panoramisch uitzicht over het groene Astridpark en grenzen aan een moderne keuken, voorzien van alle benodigde apparatuur. Vanuit de woonkamer bereik je het terras, waar je kunt genieten van een gezellige loungehoek of een heerlijke maaltijd in de buitenlucht. Dit is de ultieme plek om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht.

Daarnaast beschikt het appartement over een berging, een apart toilet, twee comfortabele slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel in een badkamermeubel en een aansluiting voor een wasmachine.

Een groot voordeel van dit appartement is de carport aan de achterzijde van het gebouw. Hier kun je jouw auto veilig en droog parkeren, afgeschermd van de straat en voorzien van elektriciteit. Dit biedt extra gemak en gemoedsrust.

Dit prachtige penthouse heeft een energieprestatiecertificaat met een label C, wat staat voor een goede energie-efficiëntie. Daarnaast beschikt het appartement over een conform elektriciteitscertificaat.

Kortom, deze penthouse heeft vele troeven, waaronder het ruime en zonnige terras, de overdekte carport met elektriciteit en het adembenemende uitzicht over het groene Astridpark. Aarzel niet langer en maak snel een afspraak om deze unieke parel te bezichtigen. Dit is jouw kans om te genieten van luxe, comfort en een centrale locatie in Kortrijk!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 219.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2011
Bewoonbare oppervlakte
78 m2
Referentie
QKT73IGSNOQD
Makelaar Code
1149920
EPC Waarde
214 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230207-0002801431-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied
Prijs Geschiedenis
25 May 2023
€219.000 / ERA Becue
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com