immo Kaart

Kanonstraat 26-2B, 8500 Kortrijk

Appartement Te Koop in Kortrijk

Kanonstraat 26-2B - 8500 Kortrijk - Welkom in dit moderne en stijlvolle appartement, gelegen in de Kanonstraat te Kortrijk. Gebouwd in 2014, straalt dit appartement eigentijdse klasse uit.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime en lichte leefruimte met een open keuken. De moderne inrichting creëert een eigentijdse sfeer en benadrukt de kwaliteit van het ontwerp. De openheid van de ruimte zorgt voor een vloeiende overgang tussen de leefruimte en keuken.

Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, ideaal voor kleine gezinnen, koppels of studeren kinderen. De volledig geïnstalleerde badkamer voegt een vleugje luxe toe aan je dagelijkse routine.

Een van de opvallende kenmerken van dit appartement is het verreikende, open en groen uitzicht dat je kunt bewonderen vanuit alle ruimtes.

De locatie van de Kanonstraat biedt het beste van beide werelden. Je bevindt je in een rustige buurt met gemakkelijke toegang tot voorzieningen, campussen en openbaar vervoer. Kortrijk staat bekend om zijn bruisende culturele scène, restaurants en winkels, allemaal binnen handbereik.

Voor diegenen die op zoek zijn naar extra gemak, is er de mogelijkheid om de garagebox aan te kopen voor een bedrag van €38.000.

Dit moderne appartement in de Kanonstraat biedt niet alleen een hedendaagse levensstijl, maar ook de voordelen van een geweldige locatie. Mis deze kans niet om je droomwoning te ontdekken in het bruisende Kortrijk.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2014
Referentie
U9PFX5ADGP2E
Makelaar Code
3545146
EPC Waarde
97 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
11 Sep 2023
€299.000 / I-moov
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com