Kaart

Loofstraat

8500 Kortrijk Appartement Te Koop
153 m² wonen
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

In het hart van Kortrijk ontvouwt zich een opmerkelijk project: LOOF. Dit buitengewone vastgoedproject valt op door de verschillende gebouwen, ontwikkeld in diverse fasen, die naadloos aansluiten op een prachtig parklandschap dat het woondomein omringt. Elk gebouw is doordrenkt met verfijnde en doordachte architectuur, wat resulteert in een unieke woonomgeving.

Met trots stellen we Park Nolf voor, een onderdeel van het LOOF-project. In Park Nolf vind je grote en luxueuze parkappartementen. Wonen in Park Nolf betekent genieten van het stadsleven, maar ook je thuis voelen te midden van weelderige groene ruimtes. Of je nu een modern gezinsappartement zoekt of je wilt settelen in een ruim luxeappartement, in Park Nolf ontdek je het allemaal.

Kortom, LOOF biedt een unieke woonervaring waarbij stijlvol wonen, comfort en natuur hand in hand gaan, gelegen op een toplocatie in Kortrijk. Ontdek vandaag nog het aanbod en vind jouw droomwoning in het hart van deze levendige stad.

* * *

Loofstraat - 8500 Kortrijk - LOOF onderscheidt zich als een buitengewoon project in het hart van Kortrijk. Uiteenlopende gebouwen, ontwikkeld in verschillende fasen en doordrenkt met een verfijnde en doordachte architectuur, vloeien naadloos over in de weelderige parktuin die het woondomein omringt. Met enthousiasme introduceren we Park Nolf, bestaande uit grote en luxueuze parkappartementen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
153 m2
Referentie
FRG0RCOS1T6P
Makelaar Code
loofstraat-40
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com