Kaart

Loofstraat ZN

8500 Kortrijk Appartement Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

* * *

Loofstraat ZN - 8500 Kortrijk - Met veel enthousiasme stellen wij graag dit unieke nieuwbouwproject aan u voor: Residentie Gloriëtte, een ongeëvenaarde residentie gelegen in een prachtig historisch deel van Kortrijk. 
 
Laat u intrigeren door het markante karakter van Residentie Gloriëtte, bestaande uit 36 appartementen en 5 duplexwoningen.
Het gelijkvloers bestaat uit commerciële ruimtes waarop een weelderige binnentuin van meer dan 500m2 prijkt, een plek van rust voor enkel de bewoners van Gloriëtte. 
Het project bevindt zich tussen de Engelse Parktuin en de Loofstraat, de rust en groene omgeving die de tuin biedt is dan ook één van de vele troeven voor een comfortabele leefomgeving binnen de Residentie.  
 
U heeft de keuze tussen 1, 2 of 3 slaapkamers, elk met zijn eigen privéterras. Sommige appartementen beschikken over twee terrassen en andere over terrassen met dubbele oriëntatie, waardoor u doorheen de dag zeker kan genieten van de zon. De appartementen variëren in grootte van 65m2 tot 100m2 en de duplexwoningen van 160m2 tot 170m2. Ook aan parkeergelegenheid is gedacht, met een ondergrondse parking voorzien van staanplaatsen, garageboxen en bergingen. Elektrische auto's kunnen worden opgeladen aan de aanwezige laadpunten.
 
Gloriëtte doet ook mee aan duurzaam en innovatief wonen, met geothermie, zonnepanelen, circulair water en nog veel meer. Dit is prijs/kwaliteit niet enkel top voor eigen bewoning, maar ook als investering met een mooi rendement op korte en een meerwaarde op lange termijn.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
X20T31UPBJP7
Makelaar Code
2548
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com