Home Te Koop Appartement 8500 Kortrijk
Romeinselaan 13-203
Kaart

Romeinselaan 13-203

8500 Kortrijk Appartement Te Koop
75 m² wonen
75 m² perceel

Gelegen in het hart van Kortrijk, biedt dit instapklare appartement de perfecte uitvalsbasis voor wie houdt van het stadsleven. In de directe omgeving bevinden zich winkels, scholen en openbaar vervoer op slechts een korte wandelafstand van je voordeur.

Het appartement zelf ligt op de tweede verdieping, gemakkelijk bereikbaar met de lift. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een lichte inkomhal die je direct naar de open keuken leidt, uitgerust met alle noodzakelijke inbouwapparatuur. De naadloze overgang tussen de keuken en de leefruimte zorgt voor een open en luchtige sfeer. Dankzij de grote ramen baadt deze ruimte in natuurlijk licht. Aangrenzend aan de leefruimte vind je een terras met berging, de perfecte plek voor je vuilbak of terrasmeubilair.

Wat betreft de sanitaire voorzieningen beschikt het appartement centraal over een toilet met lavabo en een berging met aansluiting voor wasmachine. Verder bevinden er zich ook nog twee slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en ingebouwde lavabo in het appartement.

Een grote plus is de ondergrondse parkeerplaats en kelderberging die bij het appartement horen - een zeldzaamheid in het centrum van Kortrijk! Andere sterke punten zijn het gunstige EPC B-attest en de conformiteit van de elektriciteit. Zoek niet verder voor je nieuwe stedelijke thuis, dit appartement heeft alles wat je nodig hebt.

* * *

Romeinselaan 13-203 - 8500 Kortrijk - Dit instapklaar appartement bevindt zich in hartje Kortrijk, op wandelafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer, ... Kortom de ideale uitvalsbasis voor wie houdt van het stadsleven!
Het appartement bevindt zich op de 2de verdieping te bereiken via de rechtstreekse lift. U komt binnen in de inkomhal die u rechtstreeks leidt naar de open keuken voorzien van de nodige inbouwtoestellen. De keuken en leefruimte lopen naadloos in elkaar over en baden in het licht dankzij de grote raampartijen. Aansluitend aan de zithoek bevindt zich het terras met terrasberging. Ideaal voor vuilbakken of terrasmeubilair.
Centraal in het appartement bevindt zich het toilet met lavabo en berging met aansluiting voor wasmachine.
Tenslotte omvat het appartement nog 2 slaapkamers en badkamer met inloopdouche en lavabo in meubel.
In de ondergrondse parking staat er voor u nog een kelderberging en autostaanplaats klaar! Een niet te missen element in centrum Kortrijk!
PLUSPUNTEN:
+ Ondergrondse parkeerplaats en kelderberging
+ Goed EPC B
+ Elektriciteit conform

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 269.000
Kadastraal Inkomen
€ 992
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2012
Grond oppervlakte
75 m2
Bewoonbare oppervlakte
75 m2
Referentie
F10LNDQPI3C2
EPC Waarde
125 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€269.000 / ERA Becue
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com