Kaart

Volksplein 16

8500 Kortrijk Appartement Te Koop
5 slaapkamers

Ontdek deze fantastische eigendom bestaande uit vijf compleet ingerichte studio's, ideaal voor zowel studentenverhuur als residentiële bewoning. Met ruimtes variërend tussen de 35 m² en 65 m² omvat elke studio een keuken, woonkamer, badkamer en slaapruimte, waardoor comfort en privacy gegarandeerd worden.

Wat deze eigendom onderscheidt, is de mogelijkheid om deze als officiële domicilie te gebruiken, wat extra flexibiliteit biedt aan potentiële huurders. De woning verkeert in prima staat, dankzij nauwgezet onderhoud en een grondige renovatie in 2020.

Voeg daarbij het genot van een buitenruimte en een binnenkoer voor veilige fietsenstalling. De eigendom geniet een gunstige, centrale ligging; omringd door hogescholen en universiteiten waardoor alles gemakkelijk te voet of per fiets bereikbaar is. Parkeren kan comfortabel voor de deur, wat het leven voor bewoners en huurders aangenaam maakt.

Deze studio's zijn zeer in trek en worden keer op keer soepel verhuurd, wat hen tot een solide investering maakt. Mis deze unieke kans niet en plan vandaag nog uw bezichtiging! De vraagprijs van dit prachtig gelegen vastgoed start vanaf 599.000 euro.

* * *

Volksplein 16 - 8500 Kortrijk - Deze fantastische eigendom biedt maar liefst 5 studio's die ideaal zijn voor studentenverhuur of residentiële bewoning. Elke studio is compleet uitgerust met een keuken, living, badkamer en slaapgedeelte, met ruime volumes variërend tussen de 35 m² en 65 m².
Wat deze eigendom zo aantrekkelijk maakt, is de mogelijkheid tot domicilieplaatsing, wat zorgt voor extra flexibiliteit. Bovendien is de woning altijd uitstekend onderhouden en heeft het een recente renovatie ondergaan in 2020, waardoor het in goede conditie verkeert.
Geniet van buitenruimte en een binnenkoer waar fietsen veilig gestald kunnen worden. De ligging is centraal en uitermate gunstig, omringd door hogescholen en universiteiten, alles binnen handbereik op wandel- en fietsafstand. Parkeren kan voor de deur, wat het gemak voor bewoners en huurders verder vergroot.
Deze studio's zijn zeer gegeerd en worden keer op keer vlot verhuurd, wat het tot een solide investering maakt. Mis deze unieke kans niet en maak nu uw afspraak voor een bezichtiging!
Deze verkoop kent een vanaf prijs van 599.000,00 euro.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 599.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.698
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
DQ-JNMQB4XBE
Makelaar Code
KORVK2024013
EPC Waarde
260 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240223-0003153299-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€599.000 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com