immo Kaart

Spoorweglaan 7, 8500 Kortrijk

Appartement Te Koop in Kortrijk
391 m² perceel
8 slaapkamers
€1.100.000
Lening simuleren

Spoorweglaan 7 - 8500 Kortrijk - Ontdek een uniek investeringsaanbod in het bruisende hart van Kortrijk! Deze veelzijdige investeringseigendom, oorspronkelijk opgericht in 1932 op bevel van de beroemde Kortrijkse brouwerij Lust, biedt een rijke geschiedenis en een schat aan mogelijkheden.
Met zijn oorspronkelijke functie als drie aparte herbergen - "In den Omnibus", "Brasserie Lust" en "In den leegen tuin" - heeft dit pand zich door de jaren heen ontwikkeld tot een eigentijdse hub voor wonen, werken en ontspannen.
De eigendom omvat maar liefst 8 woonunits, elk voorzien van eigen sanitair en keukenhoek, waardoor bewoners genieten van privacy en comfort. Daarnaast biedt het pand ruimte voor ontmoetings-, kantoor- en vergaderruimtes, waardoor het een ideale locatie is voor diverse zakelijke en sociale activiteiten.
Momenteel zijn alle woonunits verhuurd, wat directe inkomsten garandeert voor investeerders. Bovendien beschikt het pand over een ruime kelderruimte, wat extra mogelijkheden biedt voor opslag of verdere ontwikkeling.
De centrale ligging nabij het station, winkelcentrum en de grote markt zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid en maximale exposure voor potentiële huurders en gebruikers.
Mis deze unieke kans niet om te investeren in een historisch pand met een moderne twist en een veelbelovende toekomst in het levendige Kortrijk! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.100.000
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
391 m2
Referentie
4XFTCTZ3ZINZ
Makelaar Code
KORVK2024020
EPC Waarde
149 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20210902-0002459404-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
02 May 2024
€1.100.000 / Immo Francois
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com