Home Te Koop Appartement 8500 Kortrijk
Doorniksestraat 48-42



immo Kaart

Doorniksestraat 48-42, 8500 Kortrijk

Appartement Te Koop in Kortrijk
112 m² wonen
112 m² perceel

Doorniksestraat 48-42 - 8500 Kortrijk - Welkom bij dit prachtige aanbod dat zich in het bruisende hart van Kortrijk bevindt! Dit ruime appartement van 112m² biedt een perfecte balans tussen comfortabel wonen en een centrale locatie.
Bij het betreden van dit instapklare appartement word je verwelkomd door een overvloed aan natuurlijk licht dat de leefruimte van maar liefst 45m² verlicht. Deze ruime en uitnodigende woonkamer vormt het perfecte decor voor gezellige avonden met vrienden en familie of ontspannen momenten na een lange dag.
Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, waarvan één mogelijk kan dienen als een kantoorruimte of gastenkamer, afhankelijk van je behoeften. Beide kamers bieden voldoende ruimte en privacy voor een goede nachtrust.
Een extra troef van dit appartement is de ruime kelder (9m²) met elektriciteit op -1, die je voorziet van extra opslagruimte voor al je spullen. Daarnaast beschik je over een eigen staanplaats, waardoor parkeren in het centrum van Kortrijk geen enkel probleem meer is.
Met zijn uitstekende ligging in het centrum van Kortrijk bevind je je op loopafstand van alle voorzieningen die de stad te bieden heeft. Of je nu wilt genieten van een gezellige avondje uit in de vele restaurants en cafés, of je wilt winkelen in de diverse boetiekjes en winkels, alles is binnen handbereik.
Dit appartement is werkelijk een unieke kans om te genieten van comfortabel wonen in het hart van de stad. Mis deze kans niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging. We kijken ernaar uit om je rond te leiden in je toekomstige thuis!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 269.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.192
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
112 m2
Bewoonbare oppervlakte
112 m2
Referentie
XA69IA3X-JP7
EPC Waarde
212 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20191210-0001600743-RES-6
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
02 May 2024
€269.000 / ERA Becue
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com