Kaart

Trakelweg 1

8500 Kortrijk Appartement Te Koop
1 slaapkamers

* * *

Trakelweg 1 - 8500 Kortrijk - Appartementte koop Senzafine staat gelijk aan exclusief en rustig wonen op een plek waar je volop geniet van het uitzicht. Het water, de Leieboorden, de groene omgeving, een uitstekende verbinding naar het stadscentrum en de ring, ... Doordat het gebouw net buiten het hart van het centrum ligt, ervaar je enkel de voordelen van het stadsleven. Geen druk verkeer, maar een rustige en natuurlijke omgeving met het stadscentrum op wandel- en fietsafstand.
Vlak voor de deur ligt een mooi, breed fietspad waar je een knooppuntenroute van ca. 33 km kunt volgen. Deze route verbindt Kortrijk en Menen. Ook om te gaan wandelen is Senzafine de ideale uitvalsbasis. Het zicht op de Leie en de groene omgeving zijn gewoon van onschatbare waarde. Bovendien zijn de Leieboorden de voorbije jaren enorm opgewaardeerd. Denk maar aan betere infrastructuur, leuke terrassen, zonovergoten plekjes aan het water, ...

Alle voorzieningen liggen dus slechts op een boogscheut van je verwijderd. Ook met het openbaar vervoer kan je vlot naar het centrum. Je hebt er winkels, een bank, een apotheek en de horeca binnen handbereik, zonder de auto te moeten nemen.

Govaert en Vanhoutte zijn de geknipte architecten voor Senzafine omdat ze perfect weten hoe esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan. Wonen in één van hun projecten is ongetwijfeld wonen in een gebouw met oog voor een uniek design en klasse.
Damiaan Vanhoutte en Benny Govaert zijn klinkende namen in de wereld van de architectuur. Ze vallen regelmatig in de prijzen met hun werk en geven een unieke identiteit aan hun projecten.

Met een weldoordachte opbouw en dynamiek in de volumes tussen de verdiepingen wordt er een gevoel van licht in en rond Senzafine gecreëerd. Dat geeft het geheel een bijzondere uitstraling. Het gebouw werd ontworpen met de meest hoogstaande en kwalitatieve materialen.


Appartementen beschikbaar met 1,2 of 3 slaapkamers. Tevens ondergrondse standplaatsen en garageboxen. Prijzen VANAF 195.000 euro exclusief kosten.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 195.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
4280920210801155455
Makelaar Code
2214
Prijs Geschiedenis
01 Aug 2021
€195.000 / Nele Tassaert
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com