Kaart

Broekdam-Zuid 28

9150 Kruibeke Appartement Te Koop
97 m² wonen

Dit sfeervolle appartement, gelegen op de eerste verdieping in het centrum van Kruibeke, biedt alle comfort en faciliteiten die u nodig hebt. Met alle benodigde winkels, scholen en openbaar vervoer in de buurt, bevindt u zich op een perfecte locatie. Daarnaast ligt de oversteek naar Antwerpen en het prachtige natuurgebied van Kruibeke op slechts wandelafstand.

Het appartement maakt deel uit van de residentie "Den Dam", toegankelijk via de algemene inkomhal. U kunt zowel met de lift als met de trap uw eigen deur bereiken.

Bij binnenkomst in het appartement wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal met een apart toilet en handenwasser. Daarnaast heeft u een open ingerichte keuken, gevolgd door een eethoek en een ruime woonkamer. Er is ook een aparte berging met een wasmachineaansluiting en legplanken die ideaal zijn voor het opbergen van voorraden. Via de gezellige zithoek krijgt u toegang tot uw zuidwest gericht balkon. Verder biedt het appartement twee slaapkamers die beide toegang hebben tot een groot terras van maar liefst 35 vierkante meter. De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, een ligbad met douchefunctie en een stijlvol badmeubel.

Een aantal bijkomende voordelen van dit appartement zijn de hoogwaardige afwerking, vliegenramen, energiezuinigheid en de ondergrondse parkeerplaats die voor €15.000 aangeschaft kan worden. Er is ook een privékelderberging van 4,7 vierkante meter en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Droomt u ervan om te wonen in het centrum van Kruibeke, terwijl u geniet van een rustige omgeving? Aarzel dan niet ons te contacteren. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar stephanie@bebuild.be.

Wat betreft de energie-efficiëntie heeft dit appartement een P-score van C en een G-score van C. Dit maakt het appartement niet alleen comfortabel maar ook duurzaam en milieuvriendelijk.

* * *

Broekdam-Zuid 28 - 9150 Kruibeke - Op zoek naar een energiezuinig appartement met 2 slaapkamers in het centrum van Kruibeke vlakbij alle voorzieningen (scholen, winkels, openbaar vervoer,...) en op wandelafstand van de overzet naar Antwerpen en het natuurgebied van Kruibeke? Of op zoek naar een goede investering? Dan is dit appartement met gunstig EPC, ondergrondse autostaanplaats en enorm groot terras helemaal wat u zoekt!

U betreedt residentie “Den Dam” via de algemene inkomhal, zowel via de lift als via de trap bereikt u privatieve inkomdeur van het appartement.

De indeling van het appartement is als volgt: U betreedt het appartement via de inkomhal met apart toilet en handenwasser. Verder heeft u de open ingerichte keuken met aansluitend de eethoek en ruime living. De aparte bergruimte is voorzien van aansluiting voor wasmachine en legplanken die gemakkelijk gebruikt kunnen worden voor voorraad. Via de zithoek bereikt u het zuidwest gericht balkon. Achteraan bevinden zich twee slaapkamers, waarvan beide toegang geven tot het grote terras (35m²). De badkamer is uitgerust met een dubbele lavabo met lavabomeubel en ligbad met douchefunctie.

Uitgelichte troeven: Hoogwaardige afwerking, vliegenramen voorzien, energiezuinig, ondergrondse autostaanplaats met geautomatiseerde sectionaalpoort dient aangekocht te worden aan €15.000, privatieve kelderberging (4,7m²) en enorm terras van 35m².

Altijd al wonen in het centrum van Kruibeke terwijl u kan genieten van een rustige omgeving? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren!

Extra info:
- P-score: C
- G-score: C

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 280.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2009
Bewoonbare oppervlakte
97 m2
Referentie
7UK903RY29DE
EPC Waarde
118 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€280.000 / .be build
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com