Kaart

Groenstraat 26

9750 Kruisem Appartement Te Koop
98 m² wonen
102 m² perceel
2 slaapkamers

Dit instapklare en recente twee-slaapkamerappartement is ideaal als starters- of opbrengsteigendom en ligt in het hart van Kruisem (Zingem). Het appartement, afgewerkt met duurzame materialen en volgens de laatste energienormen, staat garant voor comfortabel wonen. De gezellige en lichte woonkamer, samen met de open keuken, creëert een uitnodigende ruimte om te genieten en te ontspannen. Daarnaast zijn er nog twee volwaardige slaapkamers, een praktische berging en een badkamer.

Maar er is meer! U kunt ook genieten van een prachtig, zonnig terras, ideaal voor zomerse avonden. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over parkeerplaats dankzij uw ondergrondse parkeerplaats. En wanneer u bezoekers ontvangt, is er voldoende parkeergelegenheid voor het gebouw.

Opslagruimte zal nooit een probleem zijn in dit appartement, dankzij de twee privé kelderbergingen. Deze locatie scoort bovendien extra punten omwille van de nabijheid van de dorpskern van Zingem, het station en de winkels. Bovendien bent u in vijf minuten op de N60 richting Gent.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. Het adres is Groenstraat 26 te Kruisem (Zingem).

* * *

Groenstraat 26 - 9750 Kruisem - Instapklaar, recent 2-slaapkamerappartement MET ZONNIG TERRAS, ONDERGRONDSE STAANPLAATS EN 2 KELDERBERGINGEN!!! Afgewerkt met DUURZAME MATERIALEN en volgens de STRENGE ENERGIENORMEN, vormt deze eigendom de IDEALE STARTERS- OF OPBRENGSTEIGENDOM. U heeft een gezellige woonkamer met veel lichtinval, open keuken, berging, badkamer en 2 VOLWAARDIGE SLAAPKAMERS. Buitenshuis geniet u van een TOF, zonnig TERRAS en uw wagen kan u altijd kwijt op uw ONDERGRONDSE STAANPLAATS. Heeft u bezoekers?....voldoende parkeergelegenheid voor de residentie! Bovendien heeft u nog 2 PRIVATIEVE KELDERBERGINGEN, waardoor er ook VOLDOENDE OPSLAGRUIMTE is. Gelegen nabij de DORPSKERN VAN ZINGEM (Kruisem), aan station, nabij winkels... en op 5MIN VAN DE N60 RICHTING GENT.Bent u benieuwd? Contacteer ons snel voor meer informatie of een bezichtiging!Adres: Groenstraat 26 te Kruisem (Zingem)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 295.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2007
Grond oppervlakte
102 m2
Bewoonbare oppervlakte
98 m2
Referentie
0R5B09QJ1OV7
Makelaar Code
9750, Groenstraat 26 bus 1
EPC Waarde
122 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
12 Jan 2024
€295.000 / Immo Nobels
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com