immo Kaart

Staatsbaan 82-0101, 3945 Kwaadmechelen

Appartement Te Koop in Kwaadmechelen
169 m² wonen
3 slaapkamers

Staatsbaan 82-0101 - 3945 Kwaadmechelen - NIEUW BIJ C21 ANIMO!!!


Welkom bij dit ruime en stijlvolle 3 slaapkamer duplex appartement, gelegen in een gewilde buurt. Deze woning biedt een perfecte balans tussen comfort en moderne luxe, waardoor het een ideale keuze is voor gezinnen, stellen of individuen die op zoek zijn naar een prachtige nieuwe thuisbasis.

Dit duplex appartement is ontworpen met aandacht voor detail en biedt een uitnodigende leefruimte met veel natuurlijk licht. Of je nu geniet van ontspannen avonden met familie en vrienden of de omgeving van de buurt verkent, dit appartement biedt u alles om te genieten van het leven. De mooie keuken, voorzien van hoogwaardige apparatuur, nodigt uit tot culinaire avonturen en gezellige maaltijden met dierbaren.
Met 3 comfortabele slaapkamers biedt dit duplex appartement voldoende ruimte voor gezinsleven of gastenkamers en er is zelfs plaats voor een thuiskantoor of extra vierde slaapkamer. Daarnaast beschikt dit appartement over een ruim terras waar je kunt genieten van de frisse lucht. Verder heeft het een privé oprit met 3 staanplaatsen.
Gelegen nabij diverse voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer, geniet je hier van het beste van beide werelden: een vredige woonomgeving met alle gemakken binnen handbereik.


Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ontdek zelf de charme en schoonheid van dit prachtige duplex appartement. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 329.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
169 m2
Referentie
XTL9KLZLK9JM
Makelaar Code
447-2365
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€329.000 / C21 Animo
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com