Home Appartement 3620 Lanaken
Groenplaats 14
Kaart

Groenplaats 14

3620 Lanaken Appartement
106 m² wonen
€314.500

Zoek je een modern appartement in het nieuwe Radekheim project in Oud-Rekem? Dan hebben we iets speciaals voor je. Dit stijlvolle, instapklare appartement met twee slaapkamers, gelegen in een kleinschalige residentie naast het imposante Poortgebouw, bezit alles wat je nodig hebt en meer. Dankzij haar ideale ligging heb je alle voorzieningen binnen handbereik, denk hierbij aan supermarkten, winkels en de autosnelweg E314.

Het lichte en luchtige appartement heeft een woonoppervlakte van 106m² en komt met een ondergrondse parkeerplaats. Een ruim inpandig terras van 10m² zorgt voor ontspannen buitenmomenten. Grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht gedurende de hele dag. Zo wordt wonen een echt genot.

Bij binnenkomst tref je een inkomhal met vestiaire. De ruime woonkamer loopt naadloos over in de keuken, ideaal voor wie houdt van openheid. De badkamer is voorzien van een douche, bad, en dubbele lavabo. Verder zijn er nog twee slaapkamers, een apart toilet en een berging. Bovendien is het appartement afgewerkt met de hoogste kwaliteitsmaterialen.

Benieuwd? Plan dan een bezichtiging door naar 011 80 00 00 te bellen of een e-mail te sturen naar info@vestio.com. Geloof ons, dit appartement wil je niet missen!

* * *

Groenplaats 14 - 3620 Lanaken - Dit hedendaags appartement met 2 slaapkamers vinden we terug in het nieuwbouwproject Radekheim, te Oud-Rekem. Het appartement is gelegen in de kleinschalige residentie naast het statige Poortgebouw. Dit is een ideale uitvalbasis want alle voorzieningen zoals supermarkten, autostrade E314, winkels... liggen binnen handbereik.
Het appartement is voorzien van een open leefruimte, twee slaapkamers, een ruim inpandig terras van 10m², ondergrondse parking en beschikt over een woonoppervlakte van 106m². Dankzij de royale raampartijen genieten toekomstige bewoners heel de dag van uitstekende lichtinval.

De indeling is als volgt: inkomhal met vestiaire, een keuken met grote leefruimte, 2 slaapkamers, badkamer met douche, bad en dubbele lavabo, apart toilet, berging en een terras. Dit gelijkvloerse appartement is volledig instapklaar en afgewerkt met zeer kwalitatieve materialen.

Interesse om dit appartement te bezichtigen? Maak dan een afspraak op het nummer 011 80 00 00 of via info@vestio.com.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 314.500
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
106 m2
Referentie
Q4N4-2WBHQS5
Makelaar Code
VKNB - RAD - Poortgebouw2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Feb 2024
€314.500 / Vestio
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com