Home Te Koop Appartement 3620 Lanaken
Gasthuisstraat 3-13
Kaart

Gasthuisstraat 3-13

3620 Lanaken Appartement Te Koop
109 m² wonen
2 slaapkamers

Gelegen op de derde verdieping van Residentie 'Vrijzicht', verwelkomt appartement 3.1 je met een gastvrije inkomhal. Het beschikt over twee slaapkamers en een stijlvol ingerichte badkamer met een ruime inloopdouche en een dubbele wastafel, uitgerust met aansluitingen voor een wasmachine en droogkast.

De woonruimte biedt een comfortabele zit- en eethoek die naadloos aansluiten op een ruim terras met zuidwestelijke oriëntatie. Echter, de echte ster van dit appartement is de op maat gemaakte keuken. Uitgerust met een groots kookeiland, biedt het een prachtig uitzicht op het centrum van Lanaken. Bovendien is er door het doordachte ontwerp extra opbergruimte naast de keuken gecreëerd.

Naast de leefruimte biedt het appartement ook een zeer ruime bergruimte in de kelder van maar liefst 19 m2. De moderne greeploze designkeuken is volledig uitgerust met een vaatwasser, spoelbak, inductiekookplaat, microgolfoven en koelkast.

Houd er rekening mee dat de gemeenschappelijke kosten voor dit appartement €100 per maand bedragen. Met zijn doordachte design en strategische ligging vormt Appartement 3.1 in Residentie 'Vrijzicht' een fantastische woonoptie in Lanaken.

* * *

Gasthuisstraat 3-13 - 3620 Lanaken - Indeling:

Appartement 3.1 is gelegen op de derde verdieping van Residentie 'Vrijzicht' en beschikt over een inkomhal met gastentoilet, 2 slaapkamers, de ingerichte badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo, de leefruimte met zit- en eethoek en een ruim, zuidwestelijk georiënteerd terras.

De grootste troef van dit appartement is de op maat gemaakte keuken. Deze eyecatcher beschikt over een groot kookeiland met zicht op centrum Lanaken! Dankzij het doordacht design is er extra bergruimte gecreëerd naast de keuken.

Verder beschikt het appartement over een zeer ruime berging in de kelder van 19 m2!

Afwerking:

De badkamer is ingericht met een ruime inloopdouche, dubbele wastafel geïntegreerd in het badkamermeubel en aansluitingen voor wasmachine en droogkast.
De greeploze designkeuken beschikt over een vaatwasser, spoelbak, inductiekookplaat, microgolfoven en koelkast.

De gemeenschappelijke kosten bedragen €100 per maand.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 315.000
Kadastraal Inkomen
€ 863
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
109 m2
Referentie
TYYEZH61HBU0
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
05 Mar 2024
€315.000 / Christoffels Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com