Home Te Koop Appartement 3620 Lanaken
2e Carabinierslaan 70
Kaart

2e Carabinierslaan 70

3620 Lanaken Appartement Te Koop
90 m² wonen

Dit ruime en instapklare appartement met twee slaapkamers bevindt zich in het landelijke Veldwezelt, op een steenworp afstand van Maastricht. Het appartement, dat begin jaren ’90 werd gebouwd, biedt met zijn bewoonbare oppervlakte van 90 vierkante meter meer dan voldoende ruimte.

De open leefruimte geniet dankzij de grote ramen van een overvloed aan natuurlijk licht, terwijl de aangrenzende keuken alle comfort biedt, compleet met een praktische bergruimte en wasmachineaansluiting. Naast het woongedeelte vind je twee volwaardige slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met inloopdouche. Qua techniek is het appartement ook tiptop: de elektrische installatie voldoet aan alle normen en de gaswandketel is onlangs vernieuwd.

Het ruime terras van 35 vierkante meter, dat naar het zuiden is georiënteerd en uitkijkt op velden, is zonder twijfel een van de grootste troeven van dit appartement. Bovendien beschik je over een eigen garagebox met automatische poort aan de achterkant van het complex om je auto en fietsen veilig te stallen. Aan de voorkant van het complex is er ook parkeergelegenheid voor de bewoners.

Gelegen in Veldwezelt, een deelgemeente van Lanaken, ben je hier verzekerd van een vlotte verbinding met Maastricht, Riemst, Bilzen en Tongeren. Diensten zoals openbaar vervoer, scholen, winkels en lokale handelaars zijn allemaal binnen handbereik. Omgeven door velden is dit de perfecte uitvalsbasis voor liefhebbers van wandelen of fietsen.

Met een gunstig EPC-label B hoef je je hier geen zorgen te maken over energetische renovaties. Het hele appartement is daarnaast voorzien van dubbele beglazing.

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, neem contact op met Yoerie op het nummer 0468/58.62.96 of stuur een mail naar yoerie@vestio.com.

* * *

2e Carabinierslaan 70 - 3620 Lanaken - Instapklaar 2-slaapkamer appartement met groot terras en garagebox te Veldwezelt

Dit instapklare appartement met twee ruime slaapkamers en een zuidelijk georiënteerd terras is gelegen op een boogscheut van Maastricht, in het landelijke Veldwezelt. Het gebouw werd opgetrokken begin jaren ‘90 en het appartement is met zijn 90m² bewoonbare oppervlakte ruim naar hedendaagse normen. De open living geniet door de grote ramen van veel natuurlijke lichtinval. De aangrenzende keuken is voorzien van alle comfort en heeft een praktische bergruimte waar aansluiting voorzien is voor de wasmachine. Gescheiden van het woongedeelte bevinden zich de twee volwaardige slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met inloopdouche. Ook op technisch gebied zit dit appartement goed in elkaar: de elektrische installatie is conform en recent werd de gaswandketel vernieuwd.
Het terras is misschien wel de grootste troef van dit appartement: 35m² groot, georiënteerd op het zuiden en uitkijkend over velden! Tot slot kan je jouw wagen en fietsen veilig wegbergen in een privatieve garagebox met geautomatiseerde poort achteraan het complex. Aan de straatzijde mogen bewoners eveneens gebruik maken van de parkeerplaatsen.

Ligging Gelegen in Veldwezelt, deelgemeente van Lanaken Op een boogscheut van Maastricht, vlotte verbinding met Riemst, Bilzen en Tongeren Openbaar vervoer, scholen, winkels en lokale handelaars in de directe omgeving Omgeven door velden is dit de ideale uitvalsbasis voor mensen die graag wandelen of fietsen Troeven Bewoonbare oppervlakte van 90m² Twee volwaardige slaapkamers Gunstig EPC-label B, waardoor er niet energetisch gerenoveerd dient te worden De elektrische installatie is conform en voldoet aan de huidige regelgeving Zonovergoten, zuidelijke georiënteerd terras met zicht op uitgestrekte velden Privatieve garagebox met automatische poort Recente en zuinige HR+ gaswandketel Dubbele beglazing doorheen het gehele appartement Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer Yoerie op het telefoonnummer 0468/58.62.96 of mail naar yoerie@vestio.com.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 249.000
Kadastraal Inkomen
€ 723
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1991
Bewoonbare oppervlakte
90 m2
Referentie
0G86-KKCU6QA
Makelaar Code
VKTK-0004-YN
EPC Waarde
167 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€249.000 / Vestio
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com