Home Te Koop Appartement 9280 Lebbeke
Stationsstraat 88-102
Kaart

Stationsstraat 88-102

9280 Lebbeke Appartement Te Koop
100 m² wonen

Ontdek dit stralende duplexappartement, als een verborgen juweel gelegen in het hart van Lebbeke. Ondanks dat het gebouw bijna gloednieuw is - het is immers slechts drie jaar oud - kan het appartement toch gekocht worden onder registratierechten!

Dit appartement bevat drie slaapkamers en beschikt over een royale leefruimte van 100 vierkante meter. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een inkomhal met gastentoilet, gevolgd door een uiterst lichte en ruime woonkamer. De prachtig geïnstalleerde keuken en handige berging maken het plaatje beneden compleet. Op de verdieping vind je drie slaapkamers en een badkamer, alsook een extra toilet.

Eén van de absolute hoogtepunten van dit appartement is het uitgebreide terras aan de achterzijde van zo'n 15 vierkante meter, maar ook de ruime zolder en de garage - die inbegrepen zijn in de verkoop - zijn niet te missen troeven.

Maar er is meer: dit appartement komt met vloerverwarming en zonnepanelen (2800wp), wat resulteert in lage energiekosten dankzij de uitstekende energieprestaties. Bovendien heb je alle nodige voorzieningen op een steenworp afstand, van horeca en winkels tot een crèche, station en openbaar vervoer. Kortom, dit is een topappartement op een onverslaanbare locatie.

Neem alvast een kijkje in het pand via de virtuele tour op my.matterport.com. Het appartement is te koop onder registratierechten, waarbij zelfs een tarief van 3% mogelijk is! Voor meer informatie of een bezichtiging kan je contact opnemen met Tom via tom@immotijl.be of bellen naar 052690691.

* * *

Stationsstraat 88-102 - 9280 Lebbeke - Prachtig appartement, 3 kamers en garage!

Een pareltje in het centrum van Lebbeke, dat is dit prachtige en ruime duplexappartement van nog geen 3 jaar oud. Hoewel quasi nieuw, is toch aankoop onder registratierechten mogelijk! Het appartement telt 3 slaapkamers en heeft een bewoonbare oppervlakte van 100 vierkante meter. Indeling: inkomhal met gastentoilet, zeer lichtrijke woonkamer, fraaie geïnstalleerde keuken, berging, 3 slaapkamers en een badkamer + extra toilet op de verdieping. Extra troeven zijn het grote terras achteraan (circa 15m²), de aanzienlijke zolderruimte en de bij verkoop inbegrepen garage.

Vloerverwarming én zonnepanelen (2800wp) = lage energiefacturen dankzij de uitstekende energiescore. Horeca, winkels, crèche, station en openbaar vervoer: alle voorzieningen op wandelafstand. Kortom, een topappartement op een zeer centrale locatie.

Bekijk alvast de virtuele rondleiding: my.matterport.com
Verkoop onder REGISTRATIERECHTEN= 3% mogelijk! Meer info en bezoeken: tom@immotijl.be of 052690691.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 335.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
100 m2
Referentie
ZOIE4Z214W18
Makelaar Code
5928529
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€335.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com